FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Νίκη Τραγανού 2-5: Εκδρομή στη Σπιάντζα!

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δ. Κολοτούρος μόλις έχει κάνει το 0-2 στο 28΄ και δέχεται τα εύσημα από τους συμπαίκτες του.

Η Νίκη Τραγανού πέρασε εύκολα από την έδρα της Θύελλας

Η Νίκη Τραγανού νίκησε 5-2 τη Θύελλα στο Ενωσιακό, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος παρέταξε την ομάδα χωρίς τους Γεωργιόπουλο, Νίκο Κολοτούρο και Μπελεκούκια αλλά και πάλι δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Στάθη Κολοτούρου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και στο 28΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος έκανε το 0-2 μετά από σέντρα του Χαράλαμπου Κολοτούρου από αριστερά. Στο 37΄ ο Βουρτσάνης συνδυάστηκε ωραία μέσα στην περιοχή με τον Καλογερόπουλο και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Η Θύελλα που είχε όλους κι όλους 14 παίκτες, απείλησε πρώτη φορά στο 38΄ με το σουτ του Γιούρτα από πλάγια αριστερά να αποκρούει με γροθιές ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Στο 40΄ το σουτ του Δούλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Σακελλαρίου.

Τέσσερα γκολ στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη η Θύελλα βελτιώθηκε και στο 53΄ από λάθος του Αντωνόπουλου  στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα από γύρισμα αμυντικού, ο Κοζοκάρου την έσπρωξε στα δίχτυα και μείωσε σε 1-3. Στο επόμενο λεπτό όμως έγινε το 1-4 με αυτογκόλ του Νεοφώτιστου, μετά από σέντρα του Γιάννη Παρασκευόπουλου. Στο 65΄ ο Λουίτζι Κοζοκάρου έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας, βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Αντωνόπουλο για το 2-4. Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Δημήτρη Κολοτούρο, ύστερα από σέντρα του Παρασκευόπουλου, πρώτο σουτ του Καλογερόπουλου στο δοκάρι και εύστοχο κοντινό πλασέ του πρώτου σκόρερ της Νίκης φέτος.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Δ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος και Παρασκευόπουλος ενώ από τους ηττημένους οι Κοζοκάρου, Κουβελιώτης.

Θύελλα: Σακελλαρίου, Νεοφώτιστος, Μπλάθρας (63΄ λ.τρ. Γρηγορόπουλος), Μπίρμπας, Κοζοκάρου, Τζουβάνης, Νικολόπουλος (55΄ Σούφης), Καράμπελας, Διαμαντάκος, Κουβελιώτης, Γιούρτας (67΄ λ.τρ. Καρακίτσος).

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ.Κολοτούρος (46΄ Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Βουρτσάνης, Γαργαρώνης (58΄ Σαραντούλιας), Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος (64΄ Παπαχριστόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Στ. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot