FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Μακρίσια 2-4: Εύκολο διπλό…

Ημερομηνία: 15-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73338″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Ο. Μακρισίων έκαμψε εύκολα (2-4) την αντίσταση της νεανικής Θύελλας που είχε τέσσερις κομβικές απουσίες (Τζουβάνι, Κοζοκάρου, Κότσι, Θεοδωρόπουλο) και δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική το Σάββατο στο Ενωσιακό της Σπιάντζας.

Το 0-1 για την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη έγινε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μούτσου σε χέρι του Κουτσογιαννόπουλου, στο 25΄. Το 0-2 σημείωσε ξανά ο Μούτσος στο 35΄ με ατομική προσπάθεια και το 0-3 ο 15χρονος Λάμπης Μπάλλας, ο οποίος δείχνει το ταλέντο του και στην Α1, στο 44΄ με πλασέ. Πάλι με πλασέ στο 50΄ ο Μπάλλας έγραψε το 0-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Από και κει πέρα, ο ρυθμός έπεσε και η Θύελλα κατάφερε να περιορίσει την έκταση της ήττας με δύο γκολ του Καρακίτσου, στο 68΄ με πλασέ και στο 77΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 83΄ ο Σούφης πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

 

Θύελλα: Κατελούζος, Γρηγορόπουλος, Τσιμάνης, Τόλιας, Κουτσογιαννόπουλος (65΄λ.τρ. Κατσίκης), Κάρδαρης (82΄ λ.τρ. Σούφης), Καραχάλιος, Γ. Λούσκος (85΄ Μπλάθρας), Ρενάλντο, Ι. Λούσκος, Αγγελόπουλος (46΄ Καρακίτσος).

Μακρίσια: Καρανικολός, Σκουρής (70΄Καραθανάσης), Μπαλαούρας, Καρβουνιάρης, Καββαθάς, Μπατζάκας, Μούτσος, Κουβελιώτης (55’ Πετρόπουλος), Μπάλλας (89΄Τζίφας), Σταματελάτος (55΄Ν. Χριστόπουλος), Ν. Γκουβέρος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot