FOLLOW US: facebook twitter

Θα γίνουν… αναπηρικά αμαξίδια χιλιάδες πλαστικά καπάκια από το ΕΕΣ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53673″ img_size=”full”][vc_column_text]Τη δική του συμβολή στην προσπάθεια για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, έχει το Τμήμα Αμαλιάδας του Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας και των Διασωστών Σαμαρειτών. Την περασμένη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, παραδόθηκε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα που συγκέντρωναν τα μέλη του ΕΕΣ Αμαλιάδας.

Με ειδικό φορτηγό η εταιρία ΕΛΒΕΝ Γενική Ανακύκλωση με έδρα τα Λεχαινά παρέλαβε αυτή την ποσότητα αναλαμβάνοντας και τη μεταφορά τους, αφιλοκερδώς. Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της ΕΛΒΕΝ κος Μυλωνόπουλος Πέτρος, τόνισε πως «… είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένω να στηρίξουμε το σημαντικό έργο του Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας και των Διασωστών Σαμαρειτών του Τμήματος Αμαλιάδας”. Tο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας και το Περιφερειακό Τμήμα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 2015 συλλέγει πλαστικά καπάκια με σκοπό την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων, όπου σε συνεργασία με το Σωματείο Παραπληγικών- Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας παραδίδονται σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν.

Φυσικά οι δράσεις για τον συνάνθρωπο σε κάθε επίπεδο δεν σταματούν ποτέ από το τμήμα του ΕΕΣ Αμαλιάδας και η προσφορά των μελών του, είναι πολύπλευρη στην κοινωνία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot