FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός: Ξεκίνησε με υψηλούς στόχους-Νέα μεταγραφή ο Καράγιωργας

Ημερομηνία: 06-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στόχος να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ηλειακός Λεχαινών ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του, στο γήπεδο Λεχαινών, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης, προεξαρχόντων του προέδρου Νίκου Μπακάλη και του αντιπροέδρου Χρήστου Αλικανιώτη, του τεχνικού τιμ Αλέξη Γαβριλόπουλου – Γιάννη Καραλάγα, και όλων των ποδοσφαιριστών, παλιών και νέων, που απαρτίζουν την φετινή ομάδα. Στόχος του Ηλειακού είναι να παρουσιαστεί και φέτος πολύ ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ηλείας, όπως έκανε και πέρυσι φτάνοντας ως τους τελικούς με αντίπαλο τον Ξενοφώντα.

Το τεχνικό τιμ Γαβριλόπουλος-Καραλάγας κατά την ομιλία προς τους παίκτες. Δίπλα τους ο Χρήστος Αλικανιώτης και ο Χαράλαμπος Κοντάνας.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηλειακού, Παναγιώτης Καράγιωργας.

Όσο για το ρόστερ του Ηλειακού, αυτό είναι πολύ δυνατό. Έχουν ανανεώσει από πέρυσι οι Νίκος Δούλος, Κώστας Τσακοπιάκος, Νίκος Πυρρής κι έχουν αποκτηθεί 12 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Κώστας Κουτρουμπής, οι κεντρικοί αμυντικοί Ρίλντι, Παναγιώτης Κατσίνας, Ανδρέας Σαμπανλάρι, ο ακραίος αμυντικός Γιάννης Σάχι, οι μεσοαμυντικοί Γιάννης Κασσιανός, Νίκος Μαργαρίτης, ο Αχαιός κεντρικός μέσος Παναγιώτης Καράγιωργας, που ανακοινώθηκε χθες (με θητεία και στον Αίαντα της Γ΄ Εθνικής επί Γαβριλόπουλου), οι μεσοεπιθετικοί Θεολόγος Χατζηαράπης, Νίκος Βράπι, Νίκος Δημόπουλος και ο επιθετικός Γιώργος Μουτσάι.

Σε αυτούς προστίθενται ο αρχηγός και «σημαία» της ομάδας Χρήστος Μουσερής και ο έμπειρος ακραίος αμυντικός Βαγγέλης Κόστα, που συνεχίζουν αμφότεροι για άλλη μια σεζόν στους «γαλάζιους καβαλάρηδες». Στο ρόστερ υπάρχουν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Ηλειακού, ενώ θα γίνει μια ακόμα μεταγραφή ενός επιθετικού.

Ν. Μπακάλης

«Καλύτερη πορεία από την περσινή»

Ο πρόεδρος του Ηλειακού, Νίκος Μπακάλης, δήλωσε στην «Πρωινή» πως στόχος του Ηλειακού είναι να παρουσιάζεται όλο και καλύτερος: «Ξεκινάμε με στόχο μια πορεία ακόμα καλύτερη από την περσινή. Θέλουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, όπως επιβάλλει η ιστορία του συλλόγου και να κάνουμε μια καλή πορεία, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, το δυσκολότερο των τελευταίων ετών, με αρκετές ομάδες να είναι πολύ ενισχυμένες και δυνατές. Ως εκ τούτου, θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Ο πρόεδρος του Ηλειακού, Νίκος Μπακάλης, κατά την χθεσινή «πρώτη» της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot