FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: Εκπέμπει… SOS ελλείψει ενδιαφέροντος!

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32454″ img_size=”full”][vc_column_text]

Παραιτήθηκε το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο

Δύσκολα θα κατέβει στο πρωτάθλημα

 

Της Μαρίας Καραντώνη

 

SOS εκπέμπει ο ιστορικός Ηλειακός, καθώς το άτυπο διοικητικό συμβούλιο, που είχε αναλάβει να συγκροτήσει διοίκηση ακολούθησε το δρόμο της παραίτησης, όπως είχε κάνει λίγες ημέρες πριν και ο Αλέξης Γαλάνης, λόγω της πλήρους αδιαφορίας που επιδεικνύει η τοπική κοινωνία.

«Το άτυπο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε, ύστερα από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες Γενικές Συνελεύσεις των μελών του Ηλειακού Λεχαινών, δηλώνει ότι παραιτείται των ενεργειών του νόμιμης συγκρότησής του, διότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του για τη λειτουργία του Ηλειακού την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 και καλεί όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή.

Οι προσπάθειες και ζυμώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα φαίνεται, ότι δεν ευοδώθηκαν, αφού η εν λόγω κίνηση δεν έτυχε τις αναμενόμενης ανταπόκρισης. Ως εκ τούτου, η παρατεταμένη αδιαφορία ανάγκασε σε παραίτηση την προσωρινή αυτή Επιτροπή και πλέον η κατάσταση γίνεται κάτι παραπάνω από τραγική.

Αν δεν υπάρξει άμεση κοινωνικοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μη κάθοδος στο προσεχές πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας, κάτι που δεν αρμόζει σίγουρα στην ιστορία του Ηλειακού Λεχαινών![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot