FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Επιτέλους ξεκολλήσαμε…»

Ημερομηνία: 12-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”47095″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε το Λεωνίδιο, ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος εμφανίστηκε ανακουφισμένος στη συνέντευξη Τύπου και αισιόδοξος πως η ομάδα του θα αυξήσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο  έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι, λέγοντας τα εξής: «Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, το σκορ μας αδικεί. Αν γινόταν το 2-0 πιστεύω πως θα κλειδώναμε το παιχνίδι.

Θα έφευγε το βάρος και το άγχος από τους ποδοσφαιριστές, θα έπαιζαν πιο άνετα, πιο ελεύθερα και στο τέλος δεν θα είχαμε αυτό που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα μου πήγε καλά στο α΄ ημίχρονο, είχε την εδαφική υπεροχή, έχασε ευκαιρίες είχε και δύο δοκάρια, τρία είχαμε συνολικά και ευτυχήσαμε σε μια στατική φάση να προηγηθούμε. Από κει και πέρα μας χάλασε τα σχέδια ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη, ιδιαίτερα στην επιθετική ανάπτυξη και μπήκαμε στο β΄ ημίχρονο αφενός για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα αφετέρου για να βάλουμε ένα ακόμη γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Στο πρώτο 15λεπτο κάναμε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Μετά φυσιολογικό ήταν να αγχωθούμε λίγο. Αλλά και ο αντίπαλος είχε ένα 15λεπτο καλό, όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δώσαμε δικαίωμα στο Λεωνίδιο να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού βελτιωθήκαμε ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα και το παιχνίδι τελείωσε με το 1-0 που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κάθε νίκη είναι σημαντική και κάθε νίκη είναι πάρα πολύ δύσκολη».

«Θα μεγαλώσουμε τη διαφορά»

Έπειτα, ο Ηλίας Φωτόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια: «Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και το μυαλό μας είναι στο επόμενο δύσκολο και καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με το οποίο κλείνει το 2017 (σ.σ. με την Αχαϊκή). Να ευχηθώ στο Λεωνίδιο ό,τι καλύτερο, πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ό,τι κάνουν το κάνουν με πολύ μεράκι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τη γραμμή του υποβιβασμού έστω και λίγο. Θέλω να πιστεύω πως θα μεγαλώσουμε τη διαφορά από τη ζώνη, έτσι ώστε να παίξουμε με λιγότερο άγχος, πιο ελεύθερα και αυτό θα είναι καλύτερο αναφορικά με την απόδοσή μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot