FOLLOW US: facebook twitter

Η τελευταία «βόλτα» του Δημήτρη…

Ημερομηνία: 17-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”68723″ img_size=”full”][vc_column_text]

Κηδεύτηκε χθες στον Αι- Γιάννη Πύργου ο άτυχος 31χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Κομβόι από μηχανές και λεωφορεία του ΚΤΕΛ τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία

Στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, παίχτηκε χθες το απόγευμα η τελευταία πράξη του δράματος για τον αδικοχαμένο 31χρονο Δημήτρη Παπαντωνίου, όπου η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του από το ΚΤΕΛ Ηλείας και όλη η τοπική κοινωνία του Άι- Γιάννη και του Πύργου, συνόδευσαν το άτυχο παλικάρι στην τελευταία του κατοικία. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η σκηνή, όπου κομβόι με λεωφορεία του ΚΤΕΛ και μηχανές που οδηγούσαν οι συνάδελφοι και φίλοι του Δημήτρη, τον συνόδεψαν  λίγη ώρα πριν την νεκρώσιμο ακολουθία στην τελευταία τους κοινή  ‘βόλτα’, από τον Πύργο στην εκκλησία του  Αι- Γιάννη, κορνάροντας!   Στο χωριό, επικράτησε το αδιαχώρητο από τον κόσμο. Με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι στο χέρι,  χθες στις 5 το απόγευμα, όλοι ήταν κοντά στο Δημήτρη.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, οι αδελφές του , όλη του η οικογένεια, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν, οι δεκάδες φίλοι του. είπαν το τελευταίο αντίο στο παλικάρι τους, που παραμονή Δεκαπενταύγουστου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην είσοδο του Πύργου στην οδό Πατρών, όταν η μηχανή που οδηγούσε στο ύψος περίπου του δημοτικού σταδιου από αδιευκρίνιστη αιτία, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κράσπεδο και ο οδηγός μαζί με τον φίλο και συνεπιβάτη του εκτινάχθηκαν στο οδόστρωμα. Όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν τα δύο παλικάρια και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους διασώστες, μετέφερε τον 31χρονο στο νοσοκομείο άμεσα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Στη συνέχεια παρέλαβε και τον 27χρονο.

Σοβαρά τραυματισμένος μετά την εκτροπή της μοτοσικλέτας του, ο 31χρονος έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο του Πύργου λίγες ώρες αργότερα, ενώ επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τα μαύρα μαντάτα έσβησαν τη γιορτή… και όλα έγιναν πένθιμα. Από το απόγευμα της Τρίτης, το σπίτι της οικογένειας στον Αγ. Ιωάννη πλημμύρισε με κόσμο, με φίλους και συγγενείς που θέλησαν να συμπαρασταθούν στους δικούς του, που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους με το χαμό του 31χρονου παλικαριού. .

Χαμογελαστός και ευγενικός, όλοι είχαν να πουν μόνο καλές κουβέντες για τον Δημήτρη. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ, που ακολούθησε τον επαγγελματικό δρόμο, που ξεκίνησε ο πατέρας του Νίκος, ήταν λάτρης τόσο τον τεσσάρων όσο και των δύο τροχών. Ο Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα γνωστός, τόσο λόγω της δουλειάς του όσο και λόγω της κοινωνικότητάς του και της δραστηριότητάς του στα θέματα του ΚΤΕΛ. Τα μηνύματα που ακόμα να στέλνουν φίλοι και γνωστοί στο Facebook συγκλονίζουν, ενώ πολλοί από τους κολλητούς του, έχουν αντικαταστήσει την φωτογραφία στο προφίλ τους με μια μαύρη οθόνη…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot