FOLLOW US: facebook twitter

«Η σφαγή των αμνών»

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αγωνίστηκα στο τοπικό ποδόσφαιρο, περισσότερο από 20 χρόνια και όπως είναι λογικό, στα χρόνια αυτά είδαν πολλά τα μάτια μου και άκουσαν πολλά τα αυτιά μου.

Πρόσφατα όμως παρακολούθησα τον αγώνα ντέρμπι της Α2 κατηγορίας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λαμπετίου και Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου, οι πρωτοφανείς καταστάσεις που αντίκρισα με την παρουσία ατόμων, χωρίς να έχουν καμία σχέση με το τοπικό ποδόσφαιρο, να βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου και των αποδυτηρίων.

Το έργο που παίχθηκε θα μπορούσε να έχει τίτλο  «η σφαγή των αμνών» και τις επόμενες ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να παραφραστεί με την  «σιωπή των αμνών»  αφού ακόμα και ο επίσημος Ολυμπιακός Ζαχάρως τήρησε σιγήν ιχθύος!

Δεν συζητώ για τον διαιτητή κ. Καραβίδα και τον παρατηρητή αγώνα κ. Καραλάγα, γιατί αυτοί… φυσικά ούτε είδαν ούτε άκουσαν τίποτα, για έκνομες καταστάσεις και συμπεριφορές! Βλέπετε, ο φόβος φυλάει τα έρμα…

Αν βέβαια ισχύει αυτό, δεν υπάρχει λόγος ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο τοπικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν χαρακτηρίζονται καθόλου θετικές, ούτε χρήσιμες.

Σαφώς και ο Ολυμπιακός Λαμπετίου, έχει πολύ καλή ομάδα και δίκαια διεκδικεί την άνοδό του στην ανώτερη κατηγορία.

Τέλος δεν έχω αμφιβολία ότι, το κλίμα που επικράτησε σε αυτό τον αγώνα, έχει περιέλθει άμεσα σε γνώση αυτών που διοργανώνουν (Ε.Π.Σ.Η) το πρωτάθλημα.

Επίσης δεν διατηρώ αμφιβολία ότι, δηλώνουν αδύναμοι και ανήμποροι να πράξουν τα αυτονόητα, για να σώσουν την εγκυρότητα και την αξιοπρέπεια του πρωταθλήματος.

Παρακολουθώντας συστηματικά το πρωτάθλημα της Α2 είμαι πλέον βέβαιος ότι, έχει αλλοιωθεί αφού η έλλειψη ισονομίας και η μη απόδοση πειθαρχικών ευθυνών είναι δεδομένη.

Γιατί για το ίδιο ακριβώς παράπτωμα, τιμωρήθηκε ο Φωτακόπουλος του Γούμερου, σωστά με 11 αγωνιστικές και ο Μαντάς του Λαμπετίου, μόνον με 1 αγωνιστική;

Προς τιμήν του ο νέος γ.γ. Γιώργος Τσουραπάς έχει το σθένος να δίνει απαντήσεις για τέτοια θέματα, αλλά στο συγκεκριμένο απάντηση δεν υπάρχει…

Αφορά την ίδια πειθαρχική επιτροπή, με την ίδια σύνθεση, αγαπητέ Γιώργο.

Αν κάποιοι θέλουν να μας διώξουν από τα ηλειακά γήπεδα, γιατί βολεύονται να παίζουν μόνοι τους, είναι πολύ κοντά να τα καταφέρουν!

Σι-χα-θή-κα-με!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Θωμάς Αβδάλας

παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ολυμπιακού Ζαχάρως και Μακρισίων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot