FOLLOW US: facebook twitter

Η πανσέληνος του Αυγούστου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”31310″ img_size=”full”][vc_column_text]Πλησιάζουν οι αυγουστιάτικες νύχτες στην Ηλεία, όπως πάντα χωρίς μέτρο και όρια.

Χωρίς μέτρο στην ομορφιά και χωρίς όρια στη φαντασία….

Φέτος η πολυπόθητη νύχτα θα είναι στις 8 Αυγούστου, νύχτα με πανσέληνο στις ακτές του Ιονίου.

Ένα πελώριο ολοστρόγγυλο φεγγάρι  θα κάνει γεμάτο μεγαλοπρέπεια την εμφάνιση του και  εμείς οι κοινοί θνητοί θα θελήσουμε να το θαυμάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Μια από τις πιο όμορφες επιλογές κάθε χρόνο είναι να περπατήσουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και να δούμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο η ιστορία μας ζωντανεύει, και αποκτά όλο εκείνο  το αλαβάστρινα αστραφτερό, μαρμάρινο σώμα που εδώ και χιλιάδες χρόνια μπροστά του ο κόσμος όλος υποκλίνεται.

Για όσους έχουν στο μυαλό τους κάτι πιο ανάλαφρο, οι ατελείωτες παραλίες θα είναι γεμάτες επιλογές!

Όπου υπάρχουν μπαρ θα διοργανωθούν όπως κάθε χρόνο εκπληκτικές νύχτες πανσελήνου. Το Κατάκολο, η Κουρούτα , η Κυλλήνη, το Βαρθολομιό, και  η Ζαχάρω, θα είναι όπως πάντα το επίκεντρο της διασκέδασης, ενώ  δε λείπουν ποτέ και τα ήσυχα κομμάτια στις παραλίες, όπου απλά ξαπλώνεις στην άμμο και κοιτάς όλον αυτόν τον απίστευτο Αυγουστιάτικο ουρανό!

Και κάπως έτσι όπως λέει και το αγαπημένο τραγούδι θα υπάρξουν ξανά από Σεπτέμβρη αγόρια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα λυτά μαλλιά των κοριτσιών και την άμμο που σαν καταρράκτης  έλουζε… και κάπως έτσι θα υπάρχουν και κορίτσια που τις χειμωνιάτικες νύχτες θα σιγοτραγουδούν “Κι εσύ μου λες να ξεχαστώ, τον Αύγουστο να σβήσω από τους μήνες, μα κι αν τις μνήμες πολεμώ, στον Αύγουστο με πάνε πάλι εκείνες…”

Λίγο πριν τον Αύγουστο, λοιπόν, στην όμορφη Ηλεία…

Παναγιώτα Ιωάννου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot