FOLLOW US: facebook twitter

Η νεολαία απέκτησε και πάλι το αθλητικό της στέκι

Ημερομηνία: 12-08-2024 | Συντάκτης:

  • Το αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας γέμισε από παιδιά για μπάσκετ και τένις

Το αθλητικό της στέκι απέκτησε και πάλι η νεολαία του Δήμου Πύργου αφού δόθηκαν για χρήση τα γήπεδα μπάσκετ και τένις στην Αγία Βαρβάρα, τα οποία γέμισαν από παιδιά κάθε ηλικίας που έσπευσαν να εξασκηθούν στα αγαπημένα τους αθλήματα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νώντας Κυριαζής αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του έργου αυτού για την ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των νέων της περιοχής ενώ τόνισε πως θα υπάρχουν φύλακες προκειμένου να αποφευχθούν κάθε είδους βανδαλισμοί και καταστροφές στις αθλητικές υποδομές.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής επεσήμανε πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής εστιάζεται στη νεολαία της περιοχής καθώς και ότι αυτό αναδεικνύεται από την μέριμνα που έδειξε προκειμένου να της δοθεί για χρήση το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο μπορεί να χαίρεται παίζοντας μπάσκετ και τένις. Επίσης ότι έχουν την υποχρέωση οι νέοι που αθλούνται να το προσέχουν και να το προστατεύουν από κάθε είδους καταστροφή.

Ένα έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και την τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot