FOLLOW US: facebook twitter

Η Αρία των ηλιθίων φυλή

Ημερομηνία: 09-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72840″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν είναι όλα μία παρανόηση. Πολύ συχνά αυτό που ακούς και βλέπεις είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς επιθυμίας για κυριαρχία και εξουσία με κάθε κόστος. Αυτός ήταν ο άλλοτε κρυφός και άλλοτε ολοκάθαρα φανερός –οποιοσδήποτε διαβάσει το κάκιστο αν όχι και ιλαρό κείμενο του Αδόλφου θα καταλάβει αμέσως περί τίνος πρόκειται– πυρήνας κάθε φασιστικής, αυταρχικής ή συναφούς ιδεολογίας. Σε αυτή τη βάση προφανώς πατούσαν και αναπτύσσονταν όλου του κόσμου οι μύθοι, οι δοξασίες, τα παραμύθια ή απλώς τα ψέματα με τα οποία δικαιολογούσαν την εγκληματική τους δράση.

Πολύ συχνά ωστόσο αυτά τα πλάσματα δεν είναι καθόλου εξαιρετικά, παρά επιβεβαιώνεται με σχεδόν κάθε αφορμή η μετριότητα και για να το πούμε καθαρά η ηλιθιότητα που τα διακατέχει. Μιλούν διαρκώς για την αρετή αλλά απέχουν έτη φωτός απ’ αυτή. Μιλούν για την αριστεία αλλά ούτε άριστοι είναι. Για την ακρίβεια, κατά κανόνα αποδεικνύεται πως είναι σκράπες, και μάλιστα χειρότεροι από σκράπες γιατί σε αντίθεση με τους τελευταίους, επιθυμούν διακαώς την ανάδειξή τους σε θέσεις και σε αξιώματα. Στην πραγματικότητα είναι μόνο πωλητές που πουλάνε παραμύθια της Χαλιμάς. Λιακόπουλος, Βελόπουλος, Σώρρας και φυσικά Άδωνης, είναι όψεις της ίδιας ακριβώς ψυχοπαθολογίας. Ελ, Νεφελίμ, Ελοχίμ, Εσωγήινοι, νανογιλέκα, κουρκουμίνες, υαλουρονικά, θαυματουργά βοτάνια και ματζούνια και μπόλικο αρχαιοελληνικό μεγαλείο.

Με μία τεράστια διαφορά: Ο κύριος Γεωργίαδης δεν είναι ένας τυχαίος τσαρλατάνος αλλά ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Έτσι, όταν η συνεργάτης και θρησκειολόγος του αντιπροέδρου, η οποία μέχρι πρότινος παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα στην εκπομπή του («Ελληνική Αγωγή») μιλά on camera για την Αρία φυλή και ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι υπήρχε από τα βάθη του χρόνου και αυτοί ήταν οι Έλληνες, προκύπτει ένα μικρό θεματάκι. Όχι για τον Άδωνη, που όπως ο ομογάλακτος Βορίδης πάντα ήταν και πάντα θα είναι ακροδεξιός, αλλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός. Δύσκολο, αν με ρωτήσετε, γιατί ακόμη κι αν ο ίδιος καταφέρει να υπερβεί εαυτόν, θα τον κρατήσουν σε κάθε περίπτωση χαμηλά τα βάρη της ακροδεξιάς ηλιθιότητας που έχει επιλέξει να επωμιστεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot