FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-Αστέρας Αμαλιάδας 0-2: Πρωταθλητής ο Αστέρας

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56640″ img_size=”full”][vc_column_text]

Νίκησε στη Ζάκυνθο και θα διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι-οφ

Ο Αστέρας έκανε αυτό που έπρεπε στη Ζάκυνθο. Νίκησε χθες με 2-0 τους υποβιβασμένους νησιώτες και στέφθηκε απόλυτα δίκαια πρωταθλητής στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αν και απομένει η εκδίκαση της ένστασης του Αστέρα Βλαχιώτη για το ματς Αστέρας-Καλαμάτα, που όμως δεν έχουν καμία τύχη οι Λάκωνες.

Ο Αστέρας λοιπόν έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Football League και τώρα απομένει το σημαντικότερο. Αυτό των πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός) τον Εθνικό Πειραιά (νίκησε 0-1 στη Ρόδο και πήρε την 1η θέση στον 6ο Όμιλο), τον Αήττητο Σπάτων από τον 7ο και τον Ηρόδοτο Αλικαρνασσού από τον 8ο και θα προσπαθήσει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Εθνική. Τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν την Κυριακή 22 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 27 Μαΐου.

0-0 το ημίχρονο

Στο ματς της Ζακύνθου, ο Αστέρας στο πρώτο μέρος ήταν αγχωμένος αλλά είχε φάσεις να σκοράρει. Στο 12′ από ασίστ του Κέρι για τον Μαρουκάκη, αυτός βγήκε σε πλάγιο τετ-α-τετ με το Λάλι, που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κέρι σούταρε δυνατά κι έδιωξε σωτήρια ο Μαρίνος πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 14′  ο Σκοζάι της Ζακύνθου, σούταρε ψηλά άουτ από πολύ καλή θέση.  Στο 22′ σε φάση διαρκείας για τον Αστέρα, μετά από λάθος συνεννόηση Τριανταφυλλίδη-Μαρίνου, ο Μπουντόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής με τον Λάλι να αποκρούει.

Στο 32′ από εκτέλεση φάουλ του Κασνέτση, ο Λάλι με ωραία επέμβαση στη γωνία του απέτρεψε ξανά το γκολ, ενώ στη συνέχεια ο Κέρι σούταρε και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 36′  είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Κέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε ξανά το Λάλι σε σωτήρια επέμβαση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπουντόπουλος σέντραρε για τον Μαρουκάκη που έπιασε κεφαλιά με τον γκολκίπερ της Ζακύνθου να σώζει και πάλι σωτήρια σχεδόν πάνω στη γραμμή!

«Καθάρισε» ο Μαρουκάκης

Ο Αστέρας πίεσε ακόμα περισσότερο στην επανάληψη και στο 51′ είχε δοκάρι με τον Κέρι! Στο 53′ άλλο ένα σουτ του Κέρι μπλόκαρε ο Λάλι. Στο 58′ είχαμε δοκάρι και για τη Ζάκυνθο, μετά από σέντρα του Τσουκαλά και κεφαλιά του Μαρίνου. Στο 62′ ο  Μαρουκάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαρίνο και ο Κέρι ευστόχησε στο πέναλτι (0-1).  Στο 74′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μαρουκάκης βρέθηκε αμαρκάριστος από διαγώνια θέση αλλά σούταρε λίγο άουτ. Ώσπου στο 86′ ήρθε το 0-2. Αρχικά ο Κέρι είχε σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος γύρισε τη μπάλα για τον Μαρουκάκη που σκόραρε και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ζάκυνθος: Λάλι, Κίτος, Τριανταφυλλίδης, Κυριάζος, Ράδης, Πέττας, Μαρίνος, Ντάσης (66′ Άμος), Τσουκαλάς (69′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σκοζάϊ, Βαρότσης

Αστέρας Αμαλιάδας: Τσάμης, Μπουντόπουλος (56′ Κυριάκος), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης (15′ λ.τρ. Μπαρμπαρούσης), Κασνέτση, Μπουζούρας, Μπανούσης, Μαρουκάκης (87′ λ.τρ. Σταθάτος), Κέρι, Τόρες (88′ Μπουτσικάκης).

 

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot