FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήρια επιστολή στον δήμαρχο Πύργου από τον Επιστημονικό Σύλλογο Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας & Πολιτιστικού Τουρισμού

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ευχαριστήρια Επιστολή απέστειλε ο Επιστημονικός Σύλλογος Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας & Πολιτιστικού Τουρισμού, στο Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, για τις τοποθετήσεις του στο θέμα της επαναλειτουργίας του Τμήματος  Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας& Σχεδιασμού Εκθέσεων στον Πύργο.

Μεταξύ άλλων στην Επιστολή γίνεται αναφορά στις δυσάρεστες επιπτώσεις που είχε το σχέδιο «Αθηνά» στα Τμήματα του Πύργου.

Τονίζεται δε, η ανάγκη της πόλης του Πύργου και ευρύτερα της Ηλείας, για την λειτουργία του Τμήματος Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας & Σχεδιασμού Εκθέσεων,καθώς ήταν το μόνο τέτοιου είδους Τμήμα σε προπτυχιακό κύκλο σπουδών και  μοναδικό σε επιστημονικό αντικείμενο.

Γίνεται αναφορά  για την άριστη συνεργασία του Τμήματος με τον Δήμο, σε ποικίλες δράσεις όπως δημιουργία εκθέσεων, πρακτική άσκηση φοιτητών κ.α

Επίσης εκφράζονται οι κοινές θέσεις και το κοινό όραμα του Συλλόγου με την Δημοτική Αρχή και τονίζεται ότι ο Επιστημονικός Σύλλογος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δημάρχου με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτει προκειμένου το Τμήμα της Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας& Σχεδιασμού Εκθέσεων να προστεθεί και πάλι στο μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών εξετάσεων και στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Η επιστολή καταλήγει ότι είναι ανάγκη από κοινού να δοθεί  τέλος στην αδικία όλων αυτών των χρόνων, κυρίως στη διακοπή της ανοδικής πορείας του Τμήματος που τερματίστηκε μέσα σε μια νύχτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot