FOLLOW US: facebook twitter

Ευχές και από την ομογένεια για το Μουσείο Μπελογιάννη

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

euxes-apo-omogeneis-apo-ameriki-kai-australia-gia-mouseio-mpelogianni-1

Ακόμα και μέλη της Ελληνικής ομογένειας της Αμερικής και της Αυστραλίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για την έναρξη λειτουργίας της μόνιμης έκθεσης για τον Νίκο Μπελογιάννη, στην ιστορική οικεία Μπελογιάννη στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Από την μακρινή Αυστραλία ο Δήμαρχος Ήλιδας δέχτηκε από ομογενείς ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, με την οποία ομογενείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την δημιουργία της έκθεσης και τη λειτουργία του ιστορικού χώρου.

euxes-apo-omogeneis-apo-ameriki-kai-australia-gia-mouseio-mpelogianni-2

Πολλές ήταν και οι ευχές που δέχτηκε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος από ομογενείς της Αμερικής, ενώ ανάμεσά στα τηλεφωνήματα που ξεχώρισαν ήταν αυτό του πατήρ Ντίν Τζίτζικου και της συζύγου του με καταγωγή από την Αμαλιάδα Ελαίν Παπατζόρτζ, οι οποίοι είναι γονείς του Ελληνοαμερικανού αναπληρωτή βοηθού του Ντόναλντ Τράμπ, Τζόρτζ Τζίτζικου. Επίσης, τις ευχές του τηλεφωνικά έδωσε και ο γνωστός ομογενής Γιώργος Μέρμελας που διατηρεί εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Δήμαρχο.

Μάλιστα, ο κ. Μέρμελας λίγες ημέρες πριν ήταν καλεσμένος στον Λευκό Οίκο και την ετήσια γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου – Ημέρας Ανεξαρτησίας των Ελλήνων που διοργάνωση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους ήταν και ο βοηθός του Τραμπ Τζόρτζ Τζίτζικος, όπως και οι γονείς του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot