FOLLOW US: facebook twitter

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017: 19-20 Ιουνίου στον Πύργο & 20-21-22 Ιουνίου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Κάλεσμα προς μουσικούς & εθελοντές

Πώς θα σας φαινόταν να δίναμε για λίγες μέρες μια άλλη νότα στις πόλεις της Ηλείας; Καλούμε μουσικούς, συγκροτήματα, κάθε λογής καλλιτέχνες και εθελοντές να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που θα πραγματοποιηθούν στον Πύργο στις 19 & 20 Ιουνίου και στην Αμαλιάδα 20-21-22 Ιουνίου 2017, στο eumusicdaypyrgos@gmail.com και στο westeumusicday@gmail.com αντίστοιχα ή σε προσωπικό μήνυμα στις σελίδες στο facebook έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017!

H Γιορτή της Μουσικής γίνεται φέτος 18!

Για 18η συνεχόμενη χρονιά, εκατοντάδες διοργανωτές, χιλιάδες καλλιτέχνες και εθελοντές προετοιμάζονται για να γεμίσει κάθε γωνιά της χώρας με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες, και για το μελωδικότερο θεσμό της χώρας, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

O θεσμός της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αναμένεται να απλωθεί και για το 2017 σε σχεδόν κάθε περιφέρεια της χώρας, όπως πάντα, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους και θα παρουσιάσει για ακόμα μία χρονιά συνεργατικές δημιουργίες, καινοτόμες παραγωγές και πρωτότυπες ιδέες, ηχητικούς πειραματισμούς και συνθέσεις, ταξιδεύοντάς μας άλλοτε σε νέα και άλλοτε σε οικεία μουσικά μονοπάτια, υπενθυμίζοντάς μας ωστόσο ότι παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη και φορτισμένη περίοδο, η μουσική παραμένει ανέπαφη, η μουσική μας ενώνει.

Οι φετινές εκδηλώσεις αποτυπώνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα μας. Εκατοντάδες σχήματα, χορωδίες και ορχήστρες, χιλιάδες μουσικοί και εθελοντές ενώθηκαν αφιλοκερδώς, για να αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ενισχύσουν τον καλλιτεχνικό διάλογο και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο εθνικός συντονισμός της διοργάνωσης και η παραγωγή των εκδηλώσεων θα οργανωθούν κατά κύριο λόγο χάρη σε πρωτοβουλίες πολιτών και συλλογικές δημιουργικές προσπάθειες.

Τι συμβολίζει το νέο λογότυπο

Τι συμβολίζει το νέο λογότυπο

H Γιορτή της Μουσικής γίνεται φέτος 18! Μια επέτειος, αφορμή για τους αγαπημένους The Comeback να δημιουργήσουν ένα νέο λογότυπο.

Με τη χρήση ενός κεφαλαίου Μ, (μι) όπως Μουσική και στα αγγλικά την λέξη Music, η σκέψη είναι να μπορέσουμε εύκολα να επικοινωνήσουμε και σε περισσότερες γλώσσες.

Το “Μι” είναι σχεδιασμένο με ισόπλευρα τρίγωνα που οι γραμμές τους τέμνονται στις 60° όσα και τα λεπτά της ώρας.

Από πάνω στέκεται ο ήλιος, που συμβολίζει την ημέρα – την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, και έχει 21 ακτίνες όσες και οι ημέρες του Ιουνίου, στην ημέρα της γιορτής.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά, το νέο εικαστικό, για μια από τις πιο συμβολικές ημέρες του χρόνου!

Περισσότερες πληροφορίες:
Facebook/Europeanmusicday

Facebook/EuropeanMusicDayAmaliada

Facebook/EuropeanMusicDayPyrgos
www.europeanmusicday.gr
#europeanmusicday
#emd2017

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot