FOLLOW US: facebook twitter

ΕΥΠΣ Ηλείας: Τίμησαν τον Γιάννη Πετρούτσο

Ημερομηνία: 21-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52996″ img_size=”full”][vc_column_text]Έντονα συναισθήματα και συγκίνηση ένιωσαν όσοι συμμετείχαν στον αποκριάτικο χορό της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην απερχόμενη διοικητή της Π.Υ. Πύργου και του νομού και νέο διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Γιάννη Πετρούτσο.

Το “παρών” έδωσαν ο νέος Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Κώστας Κυριακόπουλος και ο νέος διοικητής της Π.Υ. Πύργου Πύραρχος Γιάννης Καραμαλίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Απολλώνιο στις Καρούτες παρουσία πλήθους πυροσβεστών και των οικογενειών τους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωτήρης Παπαηλιού, μίλησε για το σύνολο των πυροσβεστών της Ηλείας και την αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει ο ένας στον άλλο σε δύσκολες στιγμές, αναφέρθηκε στο νέο διοικητή της Π.Υ. Πύργου και του νομού, στο δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα για τη συνεργασία που υπάρχει και τους διοικητές, αξιωματικούς και πυροσβέστες για την παρουσία τους στις επάλξεις…

Την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Πετρούτσο, παρέδωσαν ο Υπαρχηγός του Σώματος κ. Ματθαιόπουλος και ο Συντονιστής κ. Κυριακόπουλος. Άλλωστε οι τρεις αξιωματικοί, συνεργάστηκαν ιδανικά όχι μόνο την περασμένη αντιπυρική περίοδο για να αντιμετωπίσουν τους μεγάλους κινδύνους στην Ηλεία και άλλες περιοχές.

“Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα στην Π.Υ. Πύργου. Νιώθω πολύ συγκινημένος. Πέρυσι σαν σήμερα ήμουν καινούργιος εδώ. Ένιωσα την αγάπη σας όπως τη νιώθω και απόψε. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Η τιμητική πλακέτα ανήκει σε όλους εσάς που παλέψαμε το καλοκαίρι. Ήταν δύσκολα με πολλές φωτιές, με ξενύχτια, όμως είστε άξιοι, είμαι περήφανος που υπηρέτησα στην Π.Υ. Πύργου και στο νομό Ηλείας. Σας εύχομαι από καρδιάς σε όλους χαρά, ευτυχία και να έχετε πάντα υγεία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα…” είπε γεμάτος συγκίνηση ο κ. Πετρούτσος.

Ο Υπαρχηγός κ. Ματθαιόπουλος μετέφερε τις ευχές του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Τερζούδη, ενώ εξέφρασε και τις προσωπικές του ευχαριστίες για την πρόσκληση σε ακόμα μια εκδήλωση στην Ηλεία. Τέλος ο Υπαρχηγός παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΕΥΠΣ Ηλείας κ. Παπαηλιού.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1519202137001-95d37691-3657-10″ include=”52997,52998,52999″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot