FOLLOW US: facebook twitter

Ευθύμιος Κοτζάς: «Επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας»

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37116″ img_size=”full”][vc_column_text]Συγχαρητήριο  μήνυμα του Δήμαρχου Αρχαίας Ολυμπίας  Ευθύμιου Κοτζιά στους επιτυχόντες των εξετάσεων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Η επιτυχία σας  αυτή είναι μια νότα αισιοδοξίας και δύναμης και  μας κάνει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι.

Στους καινούργιους στόχους της ζωής σας να αγωνίζεστε πάντα για όσα βαθιά πιστεύετε, φτιάχνοντας για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ένα πλέγμα αρχών και αξιών  που θα έχει ως κέντρο τις ανθρώπινες ανάγκες και θα προάγει θεμελιώδεις και πανανθρώπινες αξίες όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, η ειρήνη, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, η εξέλιξη του πολιτισμού, ο εθελοντισμός και όλα όσα βοηθούν τον κόσμο μας να προχωράει και να γίνεται καλύτερος.

Αξίες που πρεσβεύει ο τόπος που μεγαλώσατε και τις οποίες πλέον εσείς θα συνεχίσετε να προάγετε.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Ας έχουν κατά νου πως πάντοτε προκύπτουν νέες ευκαιρίες στη ζωή  τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με  σύνεση.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Ευθύμιος Κοτζάς

Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot