FOLLOW US: facebook twitter

Ετήσια Τακτική Γ.Σ των μετόχων της ΑΝΟΛ Α.Ε στην Κρέστενα: Το φθινόπωρο η 2η προκήρυξη του CLLD/LEADER για τα ιδιωτικά έργα

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67597″ img_size=”full”][vc_column_text]Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ολυμπίας Α.Α.Ε. ΟΤΑ (ΑΝΟΛ ΑΕ) στην Κρέστενα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) των μετόχων της εταιρείας.

Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Διονύσιος Μπαλιούκος δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και εκ μέρους των υπόλοιπων μετόχων ο κ. Παναγιώτης Φλέσσας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, ο κ. Αγιομυργιαννάκης Εμμανουήλ. Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο κ. Ζάρρας Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας ο κ. Καψής Κων/νος Δημοτ. Σύμβουλος Ζαχάρως ο κ. Διαμαντόπουλος Κων/νος. εκ μέρους της Ε.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ Α.Ε.Σ.Α.Ε. , η κα Φράγκου Χριστίνα, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Ηλείας, καθώς και στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη Συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ορίσθηκαν οι νέοι ελεγκτές της εταιρείας.

Εγκρίθηκε επίσης η αντικατάσταση του κου  Α. Σκαρτσιάρη, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τον κο Γ. Δεββέ αντιδήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας και στη συνέχεια έγινε ενημέρωση των μετόχων για τα Προγράμματα που υλοποιεί η εταιρεία.

Για το CLLD/LEADER αναφέρθηκε από τον Δ/ντή κ. Νίκο Θεοφιλόπουλο ότι η προθεσμία υποβολής προτάσεων στα πλαίσια της 1 ης Προκήρυξης του Προ-γράμματος. που αφορά σε έργα δημοσίου ενδιαφέροντος. παρατάθηκε μέχρι την 31-8-2018, ενώ προετοιμάζεται η 2η Προκήρυξη που αφορά ιδιωτικά έργα και προβλέπεται να δημοσιευθεί. εφόσον ολοκληρωθεί η υπογραφή των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων, το Φθινόπωρο του 2018. Στα πλαίσια αυτά κάλεσε τους εκπροσώπους των μετόχων να κινητοποιηθούν αφενός μεν για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων ανά περιοχή, αφετέρου για την προετοιμασία και ωρίμανση των έργων τους.

Από την πλευρά τους οι μέτοχοι κάλεσαν το ΔΣ και τα στελέχη της εταιρείας να οργανώσουν ένα πρόγραμμα ευρείας δημοσιότητας και στοχευμένης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αποτελεσματικής υλοποίησης του Προ-γράμματος και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για συμπληρωματική χρηματοδότηση της περιοχής από το αποθεματικό του Προγράμματος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot