FOLLOW US: facebook twitter

Εργασίες βελτίωσης του γηπέδου στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36634″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με πρόεδρο «Αργοναύτη»

Διαβεβαιώσεις ότι θα εκτελεστούν τα αναγκαία έργα βελτίωσης του γηπέδου στο Κατάκολο, έδωσε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής στον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Αργοναύτης» Χρήστο Στεφανόπουλο.

Στη διάρκεια συνάντησης τους, στο Λάτσειο, ο κ. Λιατσής ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που παρουσιάζει το γήπεδο και υποσχέθηκε πως με τη στήριξη των υπηρεσιών του δήμου, ο χώρος θα ανακαινισθεί. «Ο «Αργοναύτης» είναι το πιο ιστορικό σωματείο της Ηλείας όσο και να φαίνεται περίεργο, καθώς έχει ιδρυθεί το 1931, πριν και από τον Πανηλειακό. Αυτό το ιστορικό σωματείο, έχει ως ποδοσφαιρική στέγη, το γήπεδο του Κατακόλου, το οποίο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Έχει γίνει προσπάθεια από τοπικούς παράγοντες και το δήμο να γίνει μια μελέτη και έγκριση πίστωσης για να προχωρήσουμε σε γενική ανακαίνιση, οι αγωνιστικές όμως απαιτήσεις επιβάλουν να κάνουμε κάποιες δουλειές τώρα. Ήδη γεωπόνος του δήμου θα συντηρήσει και θα αναζωογονήσει τον αθλητικό χώρο και ότι άλλο μπορούμε για να το βελτιώσουμε. Πρόεδρε σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες» είπε ο κ. Λιατσής ενώ με τη σειρά του, ο κ. Στεφανόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης του Σωματείου τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι αναμένουν τα έργα σύντομα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot