FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Π. Πλατανιά στον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας: «Αξιοποιείστε το Διοικητήριο για τη στέγαση κρατικών υπηρεσιών»

Ημερομηνία: 12-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2557″ img_size=”full”][vc_column_text]Να αξιοποιηθεί το Διοικητήριο που έχει «ερημώσει» μετά την απομάκρυνση διαφόρων υπηρεσιών που περιήλθαν στους Δήμους και να σταματήσει η ενοικίαση γραφείων σε ιδιωτικά κτίρια για τη στέγαση κρατικών υπηρεσιών, ζητά με επιστολή του στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΔΕ Παναγιώτης Πλατανιάς.

Στην επιστολή του, που κοινοποιείται και στον Περιφερειάρχη ΠΔΕ Απόστολο Κατσιφάρα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «κ. Αντιπεριφερειάρχη, Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το Διοικητήριο  που κατασκευάστηκε από τον Ηρακλή Παπαδόπουλο έχει ερημώσει.

Υπηρεσίες όπως το ΚΕΚ , η Πολεοδομία και άλλες υπηρεσίες που περιήλθαν στους Δήμους, μεταφέρθηκαν σε κτίρια των Δήμων.

Εξ’ άλλου και ο αριθμός των υπαλλήλων- με την μεταφορά αρμοδιοτήτων στην Πάτρα- έχει επίσης μειωθεί δραματικά.

Παραδόξως βέβαια, κρατικές υπηρεσίες που δεν ανήκουν στην Αυτοδιοίκηση ενοικιάζουν γραφεία σε ιδιωτικά κτίρια.

Το σημαντικότερο όμως είναι όταν οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα κτίριο , η εξυπηρέτηση του πολίτη θα είναι σε μία στάση.

Επίσης θεωρώ, ότι είναι ανήθικο αλλά και ντροπή στην οικονομική κατάσταση που ζούμε , το κράτος να πληρώνει ενοίκια για κτίρια και να μην αξιοποιεί το Διοικητήριο.

Σας παρακαλώ πολύ, επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό , να προβείτε σε ανάλογες ενέργειες».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot