FOLLOW US: facebook twitter

Επιμνημόσυνες δεήσεις στην Αρτέμιδα Ζαχάρως: 11 χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά

Ημερομηνία: 24-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5893″ img_size=”full”][vc_column_text]Μέρα μνήμης η σημερινή για τις φωτιές που δεν έπαψαν ποτέ να καίνε στις καρδιές μας. Έντεκα χρόνια μετά τη μεγάλη καταστροφή στην Ηλεία, όπου χάθηκαν 46 συμπολίτες μας, εκείνη την αποφράδα μέρα στις 24 Αυγούστου 2007 και το κλίμα είναι πάλι πολύ βαρύ… Η τραγωδία που συγκλόνισε πριν από ένα μήνα στο Μάτι Αττικής, ζωντάνεψε τον εφιάλτη για όσους τον έζησαν.

Σήμερα θα τελεστούν όπως κάθε τέτοια μέρα τα τελευταία δέκα χρόνια, τρεις επιμνημόσυνες δεήσεις. Η πρώτη το πρωί στις δέκα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου παρουσία των εκπροσώπων της φυσικής ηγεσίας, στη μνήμη των τριών εποχικών πυροσβεστών που χάθηκαν στο μοιραίο σημείο του δρόμου, στο 7,5 χλμ της επ. οδού Ζαχάρως – Αρτέμιδας, τον Ανδρέα Τζούμα, τον Γιάννη Δρακόπουλο και τον Θανάση Νιάρχο.

Το απόγευμα στις επτά θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση παρουσία του Μητροπολίτη Ολυμπίας και Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομου, στο ξωκλήσι που έχει αναγείρει ο Γιώργος Παρασκευόπουλος στη μνήμη της οικογένειάς του που χάθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια στη μνήμη όλων των αδικοχαμένων και πάλι στα μνήματα δίπλα στον δρόμο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot