FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Ξεκίνημα της νέας σεζόν στην πισίνα

Ημερομηνία: 14-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71036″ img_size=”full”][vc_column_text]Τις πρώτες βουτιές τους στην πισίνα του Δ.Α.Κ. Αμαλιάδας πραγματοποίησαν οι αθλητές του Επειού Ήλιδας. Υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών του συλλόγου, τα παιδιά όλων των κατηγοριών, βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης στον φυσικό τους χώρο, το νερό. Μια νέα σεζόν με προσδοκίες για καλύτερες επιδόσεις, βελτίωση σε όλους τους τομείς και ακόμα μεγαλύτερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Ανακοίνωση-πρόσκληση

Ο Γ. Σ. Ήλιδας  «Επειός» σας προσκαλεί για άθληση στις οργανωμένες υποδομές του πλέον σύγχρονου κολυμβητηρίου ( ολυμπιακών διαστάσεων ) της Αμαλιάδας για προπονήσεις, αλλά και για ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων, με τη συνεργασία έμπειρων, ειδικευμένων Αδειούχων Προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, Επαγγελματία Ναυαγοσώστη και Ατόμου Πιστοποιημένου στις Πρώτες Βοήθειες. Περιλαμβάνονται τμήματα Εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες, Τεχνικής Κολύμβησης, Baby Swimming, Agua Aerobic, Ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, Υδατοσφαίρισης (Polo) και Ειδικά Τμήματα ΑΜΕΑ, Προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές.

Να τονιστεί ότι για τη συμμετοχή στα προγράμματα παιδιών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης Παιδίατρου και 2 φωτογραφίες. Ενήλικες: Ιατρικές βεβαιώσεις από καρδιολόγο και Δερματολόγο για την καλή κατάσταση της υγείας τους και 2 φωτογραφίες.

Πληροφορίες στο γραφείο του συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας και στα τηλέφωνα: 6944595345 και 6987946600. E-mail: epeios@hotmail.com.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot