FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης στη νέα τουριστική μονάδα Grand Elis Hotel Spa Resort

Ημερομηνία: 16-08-2024 | Συντάκτης:

Με αφορμή την απόκτηση της βεβαίωσης του «Ολυμπιακού Πρωϊνού» από την νέα τουριστική μονάδα Grand Elis Hotel Spa Resort που λειτουργεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα στον Νομό Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου συναντήθηκε με την ιδιοκτησία αυτού, αλλά και τον σεφ που επιμελήθηκε το πρωϊνό, Παρασκευά Δρε.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος, αφού ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η νέα ξενοδοχειακή μονάδα από την πρώτη ημέρα λειτουργία της αποφάσισε να προάγει την τοπική γαστρονομία μέσω του Ολυμπιακού Πρωϊνού. Στην διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν, επίσης, απόψεις σχετικά με τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σακελλαρόπουλος δήλωσε ότι «η εμπιστοσύνη των επενδυτών για την κατασκευή και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχείων αποτελεί δικαίωση αυτής της Περιφερειακής Αρχής ότι η Δυτική Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει και τόπο προσέλκυσης επισκεπτών υψηλού εισοδήματος. Επίσης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του που μία πρωτοβουλία μας για την προώθηση του Ολυμπιακού Πρωϊνού αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από τους επιχειρηματίες, ενώ δεσμεύτηκε ότι η προσπάθεια για περαιτέρω διάδοση της τοπικής γαστρονομίας θα συνεχιστεί».

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης συνόδευσε κατά την επίσκεψη του στην νέα ξενοδοχειακή μονάδα ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Απασχόλησης ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot