FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική η γιορτή του 7ου δημοτικού σχολείου Πύργου και της συναυλίας των Χρωμάτων της Ήλιδας με τραγούδια του Τσιτσάνη

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Ήταν μια υπέροχη βραδιά!

Μια κεφάτη και χαρούμενη γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς, διοργάνωσε την Δευτέρα το βράδυ το 7ο δημοτικό Πύργου στο προαύλιο του σχολείου στα πλαίσια του φετινού προγράμματος Erasmus, την οποια μάλιστα παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές άλλων χωρών που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στον Πύργο.

Ήταν ένας  εξαιρετικός συνδυασμός θεατρικού και μουσικοχορευτικού προγράμματος, από τους μαθητές της Γ΄τάξης του σχολείου αλλά και μιας  ομάδας μουσικών από «Τα Χρώματα της Ήλιδας» με την Χαρά Σκουλαρίκου στο τραγούδι υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Γκιντζίρη. Η Χαρά Σκουλαρίκου με την συνοδεία μαθητών της χορωδίας του σχολείου, ερμήνευσε τραγούδια από το φετινό αφιέρωμα των Χρωμάτων της Ήλιδας στον Βασίλη Τσιτσάνη και καταχειροκροτήθηκαν από τον κοινό στο κατάμεστο προαύλιο του σχολείου.

Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, με σκετσάκια , ποιήματα και  θεατρικά δρώμενα για την ελευθερία του παιδιού και την σύμπραξη των λαών που ενώνει τους ανθρώπους  και μάλιστα καλοσόρισαν την ξένη αντιπροσωπεία στα αγγλικά, ενώ για να τους τιμήσουν χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Τα παιδιά έδωσαν… ρέστα, τα ‘Χρώματα της Ήλιδας» ταξιδεψαν το κοινό στο καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι που ύμνησε ο Τσιτσάνης και η βραδιά ήταν υπέροχη!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot