FOLLOW US: facebook twitter

Ενωμένοι μπορούμε…

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33136″ img_size=”full”][vc_column_text]Η απόφαση του Γαβρίλη Λιατσή να ανακηρύξει επίτιμους δημότες τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή και Γιάννη Τσιρώνη για τη συμβολή τους στην επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών που έζησε ο δήμος βρήκε αρκετούς οπαδούς της ιδέας αλλά και ουκ ολίγους αντίθετους.

Φυσικό και αναμενόμενο θα μου πείτε. Η τοπική κοινωνία δικαίως αισθάνεται «θυμωμένη» για τον εφιάλτη που βίωσε και μάλιστα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι λογικό να ρίχνει το κρίμα επί δικαίων και αδίκων.

Από την άλλη είναι αλήθεια ότι δεν φημίζεται για την επιδαψίλευση περιποιήσεων και τιμών προς «ευεργέτες» πέρα λοιπόν από την προφανή χαρά του δημάρχου για την επιβράβευση των δύο υπουργών θα σταθώ στα λόγια των ιδίων οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι «η μεγαλύτερη τιμή αξίζει στην τοπική κοινωνία».

Και θα υποθέσω ότι η παραδοχή αυτή αποτελεί μια έκφραση δημόσιας συγγνώμης από την πλευρά της πολιτείας για όσα λόγω λαθών και παραλείψεων δικών της αναγκάστηκαν να υπομείνουν οι απλοί πολίτες.

Θα σταθώ επίσης στη μεγάλη αλήθεια που και οι δύο υπουργοί επεσήμαναν. Ότι δηλαδή αν οι δύο πόλεις Πύργος και Αμαλιάδα δεν έβαζαν στην άκρη έριδες και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος και δεν ένωναν τις δυνάμεις τότε ίσως το πρόβλημα να ήταν ακόμα εδώ.

Και αυτό αποτελεί το μεγάλο δίδαγμα που πρέπει να κρατήσουμε παρακαταθήκη για το μέλλον.

Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot