FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπεάς Λαντζοΐου: Ενίσχυση με Στροφύλλα

Ημερομηνία: 07-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70433″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Σάκης Στροφύλλας προπονείται τις τελευταίες μέρες με τον Ενιπέα κι εκτός απροόπτου θα γίνει και επισήμως μέλος της ομάδας και οι «πράσινοι» θα ενισχύσουν έτσι  την επιθετική τους γραμμή. Ο Στροφύλλας στα 32 του, είναι χρόνια τώρα μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Κένταυρου Μαγούλας, σκόραρε 25 φορές σε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, ενώ τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017, στην Α1 Κατηγορία και τότε με τη φανέλα του Κενταύρου, είχε πετύχει συνολικά 30 γκολ σε 59 συνολικά συμμετοχές (17+13 γκολ).

Πέραν της επικείμενης απόκτησης Στροφύλλα, στον Ενιπέα απομένει η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, για να είναι απολύτως πλήρης τη νέα σεζόν στην Α1 και να κυνηγήσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ και από κει και πέρα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Άλλωστε και την προηγούμενη σεζόν, οι «πράσινοι» του Νίκου Γκρίλλα πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά των πλέι-οφ.

Στα της προετοιμασίας, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Ενιπέας θα βρεθεί στην Ανδρούσα της Μεσσηνίας για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα, η οποία τη σεζόν 2017-2018 τερμάτισε στην 4η θέση της Α΄ Κατηγορίας Μεσσηνίας και έχει και φέτος υψηλούς στόχους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot