FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Αίας 5-1: Αγρίεψε μετά το 0-1!

Ημερομηνία: 15-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73340″ img_size=”full”][vc_column_text]O Ενιπέας αγρίεψε μετά το 0-1 του Αίαντα στο 20΄ με το ωραίο απευθείας φάουλ του Κοκολάκη και από κει και πέρα σκόραρε πέντε φορές, το Σάββατο στο γήπεδο Λαντζοΐου και έφτασε εύκολα στο 5-1 επί της ομάδας της Γαστούνης. Στο 23΄ ισοφάρισε ο Τριανταφύλλης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τσαντίλη και στο β΄ μέρος η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπατζακόπουλος (στο 65΄ και 70΄), που είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στην Α1 με πέντε γκολ, ένα ο Στροφύλλας (στο 52΄), ο οποίος έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα ο αρχηγός Γιώργος Τσαντίλης (στο 60΄).

 

Ενιπέας: Κουρλός, Βαγγόπουλος, Καλαντζής (60΄Δαλαβούρας), Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας (78΄Πλαστουργός), Δούλος (75΄Αστερόπουλος), Στροφύλλας (68΄Φερεκίδης), Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος.

Αίας: Γελαδάς, Ν. Παναγιωτόπουλος (60΄Λαγανόπουλος), Γιαννακόπουλος, Κλάδης (72΄ λ.τρ. Δεληγιάννης), Κορκός, Κοκολάκης, Τσόλος, Νικολόπουλος, Ραυτόπουλος (70΄Καλογερόπουλος), Δ. Παναγιωτόπουλος, Λόξας (55΄ Μ. Παναγιωτόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot