FOLLOW US: facebook twitter

Εν αναμονή της νεκροψίας για τον 32χρονο Άγγελο Φιλιππόπουλο

Ημερομηνία: 27-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69489″ img_size=”full”][vc_column_text]Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η νεκροψία στη σορό του 32χρονου Άγγελου Φιλιππόπουλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα – σύμφωνα με την Αστυνομία – στο εργοστάσιο της Fargeco – μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος, στους Αγ. Θεοδώρους Λεχαινών, την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που έχει διαταχθεί και από τις αρχές, έχει καθυστερήσει γιατί αναμένεται να γίνει παρουσία και ιατροδικαστών που έχουν ορίσει τόσο η πλευρά της οικογένειας του εκλιπόντος, όσο και η πλευρά της επιχείρησης. Έτσι είναι πιθανό την Τρίτη να προχωρήσει η διαδικασία.

Στο μεταξύ με μια λιτή ανακοίνωσή της η πλευρά της οικογένειας του 32χρονου ζήτησε να σεβαστούν όλοι τη μνήμη του.

“Η οικογένεια του Άγγελου Φιλιππόπουλου δεν επιθυμεί να προβεί σε καμία ανακοίνωση μέχρι και την τέλεση της κηδείας και παρακαλεί για τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του νεκρού” αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση.

Ο 32χρονος που καταγόταν από την Πάτρα και είχε παντρευτεί και διέμενε μόνιμα στο Σταφιδόκαμπο. Με τη σύζυγό του Νίκη είχαν αποκτήσει δύο κοριτσάκια.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot