FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Νέο ξεκίνημα για το Θεατρικό Εργαστήρι

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40349″ img_size=”full”][vc_column_text]Από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου – Αναλαμβάνει  ως υπεύθυνος ο Σταύρος Ρομποτής

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου συνεχίζει τις πολύπλευρες δραστηριότητές του, έχοντας στους κόλπους του ερασιτεχνικά τμήματα που προσφέρουν, σε παιδιά και μεγάλους, πολυποίκιλες δυνατότητες δημιουργικής ενασχόλησης.

Μία από αυτές είναι και το θεατρικό εργαστήρι, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών.

Στο τμήμα από φέτος, γίνεται μία καινούργια αρχή, με έναν άνθρωπο που έχει το θέατρο στη ζωή του, καθώς επί 11 χρόνια πρωταγωνιστεί ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου, της παλαιότερης στην πόλη μας, στην οποία είναι και Αντιπρόεδρος. Είναι ο γνωστός μας συμπολίτης, Σταύρος Ρομποτής, ένα γελαστό, μεγάλο…παιδί!

Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ελληνικού Ωδείου Πύργου να αναλάβει το θεατρικό εργαστήρι καθώς το θέατρο αποτελεί για τον ίδιο ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έκφρασης, του ονείρου και του θεάτρου ξεκινάει, και το Ελληνικό Ωδείο Πύργου ανοίγει τις πόρτες του για τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι του, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του.

Το θεατρικό εργαστήρι είναι εδώ για να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά και εφήβους να εμπνευστούν, να δράσουν, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ένα καινούργιο κόσμο εμπειριών μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Στόχος είναι τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα, να ψυχαγωγηθούν, να ζήσουν όμορφες στιγμές, να δουλέψουν συλλογικά, να κοινωνικοποιηθούν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να προετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις παιδαγωγικού, διασκεδαστικού και ποιοτικού χαρακτήρα, ώστε στο μέλλον να δημιουργηθούν κι άλλα τμήματα.

Οι εγγραφές για το θεατρικό εργαστήρι ξεκίνησαν !
Πληροφορίες στη γραμματεία του Ωδείου κάθε μέρα πρωί 11:00 π.μ. – 13:00 π.μ. και απόγευμα 4:00 – 8:00 μ.μ.
& Σάββατο 10:30 – 13:30.

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος,ΤΚ 27131 – τηλ.: 26210 33179
Σταύρος Ρομποτής τηλ: 6984348394[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot