FOLLOW US: facebook twitter

Εκατοντάδες χιλιάδες καπάκια για τον Άγγελο

Ημερομηνία: 23-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

proskopoi-kapakia-aggelos3

1Ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου

Εκατοντάδες χιλιάδες καπάκια παρέδωσαν οι Πρόσκοποι του Πύργου το βράδυ της Κυριακής στην  προσπάθεια του Συλλόγου παραπληγικών – κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας για να βοηθηθεί η αποκατάσταση του  24χρονου Άγγελου Λαδά από το Βαρθολομιό, ο οποίος όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει προβλήματα κίνησης και επικοινωνίας ύστερα από ηλεκτροπληξία που έπαθε στην αυλή του σπιτιού του πριν από ενάμιση χρόνο.

proskopoi-kapakia-aggelos2

Οι Πρόσκοποι του Πύργου συγκεντρώνουν τα τελευταία χρόνια πλαστικά καπάκια και τα προωθούν για την βοήθεια ανάλογων κάθε φορά περιπτώσεων. Για το σκοπό αυτό έχουν συνεργαστεί με σχολεία, όπως το 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικό Πύργου, το 8ο Νηπιαγωγείο, το Σχολείο Επιταλίου, με το ξενοδοχείο Αλντεμάρ  και φυσικά τα παιδιά του συστήματος, τους γονείς και δεκάδες ευαισθητοποιημένους συμπολίτες.

Η συγκέντρωση των καπακιών θα συνεχιστεί κάθε Σάββατο στο χώρο των Προσκόπων στο πάρκο ΣΠΚ 11.00-14.00 και 17.00-21.00 και όταν θα συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα θα παραδοθούν πάλι για κάποια ανάλογη περίπτωση ή και για τον ίδιο τον Άγγελο.

proskopoi-kapakia-aggelos1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot