FOLLOW US: facebook twitter

Εκατοντάδες αιτήσεις για 32 θέσεις το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Μυρσίνης

Ημερομηνία: 11-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2231″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο υψηλός δείκτης ανεργίας είναι ορατός σε κάθε περίπτωση όπου προσφέρονται θέσεις εργασίας έστω και για λίγους μήνες. Πολλές οικογένειες και στην Ηλεία, δεν έχουν κανένα εισόδημα και έστω και ένας μικρός μισθός για λίγους μήνες αποτελεί σημαντικό βοήθημα για αυτές.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ανδρέας Μίγκος «το γεγονός της μεγάλης ανεργίας είναι εμφανές και από τον πολύ μεγάλο αριθμό αιτήσεων που κατατίθενται για το πρόγραμμα που έχει προκηρύξει ο ΟΑΕΔ για οκτάμηνα σε δομές Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων» σχολίασε λέγοντας πως αν και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά αρκετοί ήταν αυτοί που ανέτρεξαν στο δήμο για να ζητήσουν βοήθεια στην υποβολή της αίτησής τους.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μυρσίνης οι 32 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι οι εξής: Βοηθητικό φυλακτικό προσωπικό 2, Βοηθητικό χειρωνακτικό προσωπικό 2, Διοικητικού οικονομικού 8, Ηλεκτροτεχνίτες 4, Υδραυλικοί 4, Ψυχολόγοι 2, Κοινωνικοί Λειτουργοί 2, Βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας 6, Οδηγοί 2.

Η διάρκεια της απασχόλησης είναι οκτώ μήνες και η αμοιβή σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται για τις περισσότερες θέσεις στα 450-500 ευρώ. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν σε 15 ημέρες και οι προσλήψεις θα γίνουν το Σεπτέμβριο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot