FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπελ. – Κένταυρος Μαγ. 0-0: Υπό το φόβο της ήττας…

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εθνικός και Κένταυρος Μαγούλας υπό το φόβο της ήττας, που θα δυσκόλευε πολύ την παραμονή τους, έμειναν στο 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου στον Αμπελόκαμπο. Πλέον, η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή θέλει τρεις βαθμούς για τη σωτηρία και ο Κένταυρος τέσσερις.

Ο Εθνικός που παρουσιάστηκε καλύτερος εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παιχνίδια, απείλησε στο 8’ όταν ο Κουρκουμέλης εκτέλεσε το φάουλ, το σουτ του Τσακοπιάκου όμως απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο επόμενο λεπτό, ο Κένταυρος του Χρήστου Παπαζώη απάντησε με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Στροφύλλα που πέρασε λίγο άουτ και έφτασε κοντά στο γκολ στο 20’ όταν ο «κεραυνός» του Αβραμόπουλου από 30 μέτρα ανάγκασε τον Φλίγκο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 40’ ο Τσακοπιάκος με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν βρήκε δίχτυα και το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, ο Εθνικός πίεσε περισσότερο για το νικητήριο γκολ, όμως στο 65’ ο Αβραμόπουλος, μετά τη σέντρα του Κουλούρη, πλάσαρε άουτ και στο 70’ ο ίδιος παίκτης σούταρε αλλά ο Μικελόπουλος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, ο Κένταυρος λίγο έλειψε να «κλέψει» το τρίποντο όμως τα διαδοχικά σουτ των Τσιάκα και Κατσώλη στο 78’ απομακρύνθηκαν προ της γραμμής.

Εθνικός: Φλίγκος, Αγγελόπουλος, Ηλιόπουλος, Κοκολάκης (61’ Κουλούρης), Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος (70’ Φλεβοτόμος), Τσακοπιάκος Κ., Αβραμόπουλος (87’ Κότσι), Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας, Κωνσταντόπουλος (41’ λ.τρ. Τσιάκας), Κλειδέρης, Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Καράμπελας (55’ Νανόπουλος Θ.), Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Π. Στροφύλλας (83’ Τζόλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot