FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπ. – Ατρόμητος Καβ. 2-0

Ημερομηνία: 12-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ampelokampos

Τρίτωσε το… καλό

Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη του με τον Γιώργο Βαρουξή στον πάγκο, απέναντι στον ντεφορμέ Ατρόμητο Καβασίλων με 2-0. Ο Εθνικός, ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε  πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Παναγιωτόπουλο, Λιούρη και προηγήθηκε τελικά  με τον πρώτο στο 27΄, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58΄, οι κυανόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Κωστόπουλου, έπειτα από ωραία κομπίνα σε φάουλ. Ο Ατρόμητος φωνάζει για μια διπλή ανατροπή μέσα στην περιοχή στο 70΄, πάνω στον Μπουρούκη και στον Καφούσια. Παρά τα οχτώ ματς χωρίς νίκη, διοίκηση και ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον τεχνικό Μιχάλη Παπουτσή, γεγονός που αποδεικνύει τους δεσμούς που υπάρχουν στον Ατρόμητο.

Εθνικός: Φλίγκος, Αγγελόπουλος, Κοκολάκης, Διαμαντόπουλος, Φλεβοτόμος, Λιούρης, Η. Νικολόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Δ. Παναγιωτόπουλος (75΄ Μαραθιάς), Κουρκουμέλης (80΄ Η. Μαγκαφάς), Σπηλιωτόπουλος (82΄ Ν. Τσακοπιάκος).

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Τσάμης, Γιαννακόπουλος, Μπίλιας (83΄ Χατζηγιάννης), Μενίκου, Γ. Παπαδόπουλος (52΄ λ.τρ.  Κωστόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Μπουρούκης, Καφούσιας, Μαργαρώνης (72΄ Αντωνάτος), Μπαρλέτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot