FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ομάδα Βόλεϊ U22: Στάζουν… μέλι για τη φιλοξενία στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35153″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην Αμαλιάδα βρέθηκε για σχεδόν δύο εβδομάδες η Εθνική ομάδα Βόλεϊ U22, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Μπουτσουρή στάζει… μέλι με δηλώσεις τους για την φιλοξενία, της οποίας έτυχε η αποστολή.

«Η φιλοξενία εδώ στην Αμαλιάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι οι φορείς που εμπλέκονται σε αυτό το προπονητικό καμπ της Ομοσπονδίας, δηλαδή, η Δημοτική Αρχή Ήλιδας, η Μητρόπολη Αμαλιάδας, η ΕΣΠΕΠ και προσωπικά η εκπρόσωπός της κ. Ειρήνη Μακαρόνη, η τοπική ομάδα βόλει Κόροιβος Αμαλιάδας και ο προπονητής της και ΠΟΠ Ανδρέας Γκρουμούσας, οι άνθρωποι που εργάζονται στο κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο έχουν φροντίσει για το καλύτερο.

Όλη η τοπική κοινωνία, ο εμπορικός κόσμος και χορηγοί της τοπικής ομάδας του Κόροιβου. Παντού μας αντιμετωπίζουν πάρα πολύ φιλικά και με αγάπη γι’ αυτό που πρεσβεύουμε εδώ σαν ομάδα και σαν άθλημα», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει από το νομό μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot