FOLLOW US: facebook twitter

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μπαξεβανάκη το Πάσχα σε Αστυνομία-Πυροσβεστική

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57300″ img_size=”full”][vc_column_text]Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, πραγματοποίησε την Κυριακή του Πάσχα, ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Εκεί συνομίλησε τόσο με το προσωπικό όσο και με τους επικεφαλής και άκουσε τα προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες.

Στην Π.Υ. Πύργου τον υποδέχθηκε ο υποδιοικητής Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κατσαριώτης. όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα του πεπαλαιωμένου στόλου. Ωστόσο ανέφερε πως η υπηρεσία είναι πανέτοιμη για τη νέα αντιπυρική περίοδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε πύρινη απειλή. Συνάντηση είχε και με τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας Σωτήρη Παπαηλίου.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Σωτήρης Παπασωτηρίου, ο αναπληρωτής του Βαγγέλης Αναγνωστάκης και ο Αστ. Διευθυντής στο Επιτελείο Θωμάς Καραχάλιος υποδέχθηκαν τον κ. Μπαξεβανάκη και συζήτησαν τρέχοντα θέματα.

Ο κ. Μπαξεβανάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους όσοι βρίσκονται τέτοιες ημέρες στο καθήκον, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Ευχήθηκε επίσης “…η επόμενη Ανάσταση να βρει τη χώρα σε καλύτερη κατάσταση και να αφήσουμε πίσω αυτές τις τρομερές δυσκολίες που περνάει ο λαός μας επί οκτώ χρόνια”…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot