FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: Ξεκίνησαν οι μεταγραφές και ανανεώσεις

Ημερομηνία: 26-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο Σπύρος Μαργαρώνης με τον πρόεδρο του συλλόγου

 

Πρώτη προσθήκη ο Μαργαρώνης-Ανανέωσαν τρεις-Αποχώρησε ο Λιβάνης

 

Της Μαρίας Καραντώνη

 

Η υλοποίηση του πλάνου για τον καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού ενόψει της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας ξεκίνησε για τη Δόξα και ήδη η διοίκηση σε συνεννόηση με το Γιώργο Λαγό προχώρησε στις πρώτες της κινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «μαυραετοί» πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεταγραφή, καθώς ενέτέξαν στο ρόστερ τον Σπύρο Μαργαρώνη. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως ο Ατρόμητος Καβασίλων, ο Πατραϊκός, η Παναχαϊκή, το Χάβαρι, η Κυπαρισσία, ο Αστέρας Αμαλιάδας και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Νέας Μανολάδας στην επίτευξη των στόχων της.

«Σπύρο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δόξας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Ο Κώστας Δημητρόπουλος παραμένει στη Δόξα

 

Συνεχίζουν τρεις

Την ίδια ώρα, η διοίκηση ανακοίνωσε με χαρά ότι ο τερματοφύλακας της καρδιάς όλων των φιλάθλων της Δόξας (όπως αναφέρει η ανακοίνωση), Άγγελος Κανελλόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Όπως και ο επιθετικός Νίκος Μηλαδόπουλος (πέρυσι πέτυχε 14 γκολ).

Στη Δόξα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο εκ των αρχηγών, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος.

Κι ενώ άλλος ήρθε, άλλοι έμεινα… ένας θα αποχωρήσει. Κι αυτός είναι ο Δημήτρης Λιβάνης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Μάλιστα, ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Γυθείου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot