FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: Νέος πρόεδρος ο Μιχαλόπουλος

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11353″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέα… σελίδα για την Δόξα, στην οποία οι τελευταίες προσπάθειες για την ανάδειξη διοίκησης επέφεραν «καρπούς» και πλέον ο σύλλογος έχει καινούριο διοικητικό σχήμα, υπό την προεδρία του Κώστα Μιχαλόπουλου, ενώ η μέχρι πρότινος πρόεδρος, Μαρίνα Πρίφτη, ανέλαβε τη θέση της αντιπροέδρου.

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση «πιάνει» αμέσως δουλειά και πορεύεται με σύνθημά της «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι». Αυτό, εξάλλου, επισημαίνει και σε επίσημη ανακοίνωσή της. Αναλυτικά: «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Μανωλάδας και όχι μόνο ότι ξεκινάει μια νέα υγιής προσπάθεια με σκοπό να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές της προηγούμενης χρονιάς και να πορευτούμε με βάση την καλή διάθεση, την ευγενή άμιλλα και την συλλογική προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες της ομάδας που τιμά με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια την περιοχή μας.

Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας εντάσσοντας όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε από την περιοχή μας για να χτίσουμε μια βάση για τα επόμενα χρόνια. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από αντιπαλότητες και προσωπικές αντιπαραθέσεις, που μόνο κακό κάνουν στην λειτουργία της, ώστε να καταφέρουμε να δείξουμε την δυναμική που αρμόζει σε αυτήν ομάδα που μας έχει προσφέρει τόσες χαρές και επιτυχίες.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους παίκτες Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, Βασίλη Παρασκευόπουλο και τον Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο που σταματούν εδώ, την αγωνιστική τους δράση, αν και οι δύο αρχηγοί της ομάδας μας θα συνεχίσουν να την υπηρετούν συμβάλλοντας δυναμικά στο Δ.Σ της ομάδας μας!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος

2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαρίνα Πρίφτη

3 Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Χρήστος Ψαρρος

4.ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Αλεξάνδρα Βενετακη

5.ΤΑΜΙΑΣ : Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

6.ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : Βασίλης Παρασκευόπουλος

7.Β. Γ. ΑΡΧΗΓΟΣ : Ξενοφών Ανδρέου

8.Ε. ΥΛΙΚΟΥ : Θύμιος Αργυρόπουλος

9. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ : Σταύρος Κωστοπουλος ΜΕΛΗ: Αγγελόπουλος Χρήστος, Νικολόπουλος Βασιλειος, Σαμαράς Νίκος , Φωντας Χρήστος, Γιοβάνης Νίκος , Καρουσιωτης Αθανάσιος Καλή Δύναμη, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά !!!».

Όλα δείχνουν Λαγό

Η νέα διοίκηση θέλει να κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή κι ως προς αυτή την κατεύθυνση όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λαγός θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot