FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Κένταυρος Μαγούλας 4-1: Πέταξαν στη δεύτερη θέση οι «αετοί»

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα νίκησε 4-1 τον Κένταυρο Μαγούλας και εκμεταλλευόμενη τη νέα γκέλα της Νίκης Τραγανού, ανέβηκαν μετά από αρκετό καιρό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.  Στο 11’  ο Μηλαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε για το 1-0. Στο 26’ ο Καταβάτης, σε μια ίδια φάση έκανε το 2-0. Ο Κένταυρος μείωσε στο 44’ όταν ο Κατσώλης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αβραμόπουλος. Στην επανάληψη η Δόξα κλείδωσε τη νίκη της με πλασέ στην κίνηση του Λιβάνη μετά από  πάσα του Καζαντζή (3-1) ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα προσέκρουσε και στο κάθετο δοκάρι διαμόρφωσε  το τελικό 4-1.

Δόξα: Αγγ. Κανελλόπουλος , Σιούλας, Αυγερινός (64’ Κ.Π. Δημητρόπουλος ), Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος , Λιβάνης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Σοφιανόπουλος (75’ Νεκίτι), Καταβάτης (69’ Μπάμιατζης), Καζαντζής, Μηλαδόπουλος .

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Νανόπουλος Θ. (24’ Τζόλος), Καράμπελας (64’ Τσιάκας), Κλειδέρης, Γκόρδης, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπαλαούρας, Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Αβραμόπουλος (70’ λ.τρ. Κ. Νανόπουλος ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot