FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Για μάχη στο Τραγανό

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας  με το βαθμό στον πρώτο ημιτελικό με τη Νίκη Τραγανού, θέλει άλλους τρεις, στο ένα ή το ανώτερο δύο παιχνίδια που θα γίνουν ακόμα, προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς της Α1.

Ο τεχνικός, Γιώργος Λαγός, αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου, έκανε λόγο για ένα αποτέλεσμα που δεν τους ικανοποιεί αλλά δεν φέρνει και λύπη: «Αν εξαιρέσουμε τις δύο φάσεις που είχε η Νίκη στα πρώτα λεπτά, νομίζω ότι  ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε γρήγορα, πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από κει και πέρα, είναι άθλος με 13 παίκτες να βρίσκεται η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να ξεκουραστούν κάποια παιδιά. Κάποιοι παίκτες είναι ταλαιπωρημένοι, έχουμε και μικροτραυματισμούς, κάτι που είναι φυσιολογικό με την κούραση που έχουν τραβήξει φέτος. Εμείς συνεχίζουμε, κάνουμε την προσπάθειά μας.

Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά δεν μας φέρνει και λύπη, από τη στιγμή που και να χάσουμε στο δεύτερο ματς, όλα θα κριθούν στην έδρα μας στο τελευταίο παιχνίδι. Πιστεύω όμως πως αν διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι της Τετάρτης, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot