FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Ξενοφών 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52108″ img_size=”full”][vc_column_text]

Φωνάζει για καθαρό πέναλτι στο 85΄ ο Ξενοφών

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Δόξα και Ξενοφών πήραν από ένα βαθμό καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τον Ξενοφώντα να φωνάζει για καθαρό πέναλτι στο 85΄ που δεν δόθηκε.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ξενοφών ήταν πιο απειλητικός και είχε ένα σουτ του Μπακατσέλου που πέρασε άουτ και δύο καλά μακρινά του Μιλοσέσκι που όμως δεν βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη, οι «αετοί» ήταν καλύτεροι και απείλησαν με μια κεφαλιά του Πυρρή από πολύ κοντά που πέρασε άουτ στο 65΄, ένα σουτ του Μηλαδόπουλου που έδιωξαν σωτήρια οι αμυνόμενοι στο 72΄, αλλά και μια φάση ακόμα με τον Παπαδάτο. Στο 85΄ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Μπακατσέλο να πέφτει στη μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Πυρρή, αλλά ο διαιτητής Κυριαζής θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση, γεγονός που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Ξενοφώντα. Στο 90΄ ακυρώθηκε γκολ του Σάββα Αντωνόπουλου ως οφσάιντ.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής, Σιούλας, Πυρρής, Λιούρης, Κριμπάς, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος, Γεωργόπουλος (75΄ Σδρόλιας), Μπουρλάκης, Παπαδάτος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (70΄ Φ. Παναγόπουλος), Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης (46΄ Αλεξόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μ. Παναγόπουλος (60΄ Σ. Αντωνόπουλος), Γαλανόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot