FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Ενιπέας 0-0: Μοιρασιά στη Ν.Μανολάδα

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39464″ img_size=”full”][vc_column_text]Δόξα και Ενιπέας μοιράστηκαν τους βαθμούς στο ένα από τα δύο ντέρμπι της πρεμιέρας, στη Ν.Μανολάδα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς όμως να υπάρχουν πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες.

Πρώτος απείλησε ο Ενιπέας μόλις στο 5ο λεπτό με γυριστό σουτ του Γαλανόπουλου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κανελλόπουλος. Η Δόξα απάντησε στο 13΄ με σουτ του Γούρμου από το ύψος του πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλόπουλος. Στο 17΄ ο Παπαγεωργίου μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή της Δόξας, σούταρε αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54΄ ο Τσαντίλης έβγαλε σέντρα από δεξιά , ο Γαλανόπουλος έπιασε την κεφαλιά χωρίς να έχει καλή ισορροπία και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 62΄ ο Αυγερινός είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ.

Στο 77΄ ο Ενιπέας διαμαρτυρήθηκε εντόνως για  λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Π. Τσίγκρηλα, ο οποίος έβγαινε μόνος απέναντι στον Κανελλόπουλο.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ένας «κεραυνός» του Μπιλάι πέρασε σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ωραία κεφαλιά Μηλαδόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, είχε την ίδια κατάληξη.

 

Δόξα Ν.Μ.:  Κανελλόπουλος, Αυγερινός, Μαργαρώνης, Κολτσίδας, Σοφιανόπουλος, Λιούρης, Δημητρόπουλος (87΄ Ε.Σάμαρης), Γούρμος, Παντελής (75΄ Μπάμιατζης), Παπαδάτος (60΄ Σιούλας), Μηλαδόπουλος.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Δ. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Τριανταφύλλης, Γαλανόπουλος (70΄ Π. Τσίγκρηλας), Παπαγεωργίου (80΄ Μπιλάι), Καραχάλιος (58΄ Δαβουρλής).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot