FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά ιατρικών συσκευών από τον Νικόλαο Δημάκη στα ΚΑΠΗ του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 20-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22152″ img_size=”full”][vc_column_text]Την πρόθεση του να δωρήσει στα τρία ΚΑΠΗ του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ιατρικές συσκευές για την μέτρηση της πίεσης, κοινοποίησε με επιστολή του προς τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Μίγκο, ο κ. Νικόλαος Δημάκης αναφέροντας σε επιστολή του τα εξής:

«Κύριοι,

Στα πλαίσια της κάλυψης βασικών αναγκών, σε επίπεδο υλικού ιατρικής φροντίδας και διάγνωσης, και ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης, έναντι των ατόμων της τρίτης ηλικίας του Δήμου μας, καθώς επίσης και ως απόδειξη για το βαθύ συναίσθημα προσφοράς, συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους  και συνδημότες μου γενικότερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας καταστήσω δεδομένη την πρόθεση μου, για την δωρεά, και στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου μας, Ανδραβίδας, Λεχαινών, Βάρδας, που συμπεριλαμβάνει, από ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο OMRON τελευταίας τεχνολογίας, καθώς επίσης, και από ένα οξύμετρο δακτύλου, επίσης τελευταίας τεχνολογίας!

Αξίζει να επισημάνω, ότι με τις ιατρικές αυτές συσκευές, θα είναι εξαιρετικά εύκολη η μέτρηση τόσο της συστολικής (μεγάλης), όσο και της διαστολικής (μικρής) αρτηριακής πίεσης, καθώς επίσης και η μέτρηση κορεσμού οξυγόνου και παλμών. Οι μετρήσεις αυτές για τα άτομα τρίτης ηλικίας σε καθημερινή βάση, είναι εξαιρετικά σημαντικές και χρήσιμες για την υγεία τους.

Θεωρώ χρέος μου, την πολύτιμη και αναγκαία αυτή δωρεά, τόσο για την αναβάθμιση των τριών ΚΑΠΗ, όσο βεβαίως, και για την επέκταση των παρεχομένων ποιοτικών υπηρεσιών τους!

Παρακαλώ όπως την αξιολογήσετε και προβείτε στην απαραίτητη αποδοχή της.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καθώς και για συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας και ολοκλήρωσης της δωρεάς!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot