FOLLOW US: facebook twitter

Δυναμική Έναρξη για την Dance LifeSteps!

Ημερομηνία: 24-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”31637″ img_size=”full”][vc_column_text]Ύστερα από μια εντυπωσιακή εκδήλωση τον περασμένο Ιούνιο η Ακαδημία Αθλητικού Χορού «Dance LifeSteps» και πάλι κοντά μας με πλήθος νέων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων! Ανανεωμένη η Dance LifeSteps μαζί και όλα τα μέλη της, μας υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και ακόμα πιο όμορφες, χορευτικές και δημιουργικές στιγμές! Στην άρτια καταρτισμένη και ομοσπονδιακά κατοχυρωμένη πλέον Ακαδημία έχετε τη δυνατότητα να διδαχθείτε και να παρακολουθήσετε ολοκληρωμένα προγράμματα Latin και Smooth χορών σε American και International Style! Όμως ο Μοντέρνος Χορός δεν σταματά εκεί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε σεμινάρια από καταξιωμένους Χορό – Αθλητές και Προπονητές Ζευγαριών του χώρου. Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε ανάλογους αγώνες, με υπεύθυνη προπόνηση και προετοιμασία ως προς την επίτευξη του κάλλιστου! Τέλος, παρέχεται προηγμένη τεχνική ως προς την απόκτηση ερασιτεχνικών και επαγγελματικών διπλωμάτων χορού! Αδράξτε την ευκαιρία και… χορέψτε!!!

Αδιαμφισβήτητα όμως τίποτε δεν πρόκειται να ήταν ίδιο χωρίς την απύθμενη αγάπη της Προέδρου της Ακαδημίας, κυρίας Μαρίας Πολίτη, για το λειτούργημά της, τον Χορό! Άπειρες ώρες προπόνησης με τα μέλη της Dance LifeSteps με στόχο την ορθή χορευτική εκπαίδευση! Η δική της κατάρτιση συνεχίζεται καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος σεμιναρίων προς συμμετοχή της ως κριτική επιτροπή σε αθλητικούς αγώνες χορού, καθώς ως προπονήτρια ζευγαριών «γράφει» ήδη «αρκετά χιλιόμετρα»! Η επιμόρφωση όμως δεν σταματά ποτέ, κατά τη διάρκεια της σεζόν πρόκειται να μεταλαμπαδεύσει και να μυήσει τα μέλη της σε μια εναλλακτική εκπαίδευση μέσω της Χοροθεραπείας! Εν κατακλείδι, χορός, πνεύμα, ψυχή, γνώση και αγάπη αποκτούν τα ίδια χορευτικά βήματα!

Έτσι λοιπόν μια ακόμα χρονιά μας περιμένει με πολύ χορό και δημιουργία, καθώς την Dance LifeSteps θα τη συναντήσουμε αρκετά συχνά σε σπουδαίες, φιλανθρωπικές και μη διοργανώσεις της πόλης, να μας ομορφαίνει χορεύοντας και να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις για κάθε μέλος και φίλο της Ακαδημίας!

Η έναρξη εγγραφών έχει ξεκινήσει ήδη από τις 4 Σεπτεμβρίου, με την Dance LifeSteps να βρίσκεται καθημερινά κοντά μας από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 22.00 το βράδυ, διαθέσιμη για οποιαδήποτε πληροφορία. Μπορείτε ωστόσο να απευθυνθείτε στην έδρα της στην οδό Κουντουριώτη 3 (κάθετος Πατρών) και στο τηλέφωνο 26210 30313 στο ίδιο ωράριο (18.00-22.00 καθημερινά). Ελάτε να χορέψουμε!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot