FOLLOW US: facebook twitter

Δραματική έκκληση ομογενούς οικογένειας για την σωτηρία του 7 μηνών γιού τους

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51694″ img_size=”full”][vc_column_text]Δραματική έκκληση για την σωτηρία του μόλις επτά μηνών Ηλία του Αντώνη και της Έβελιν Αργυροκαστρίτη (με καταγωγή από Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα αντίστοιχα) ομογενείς  της Αμερικής. Ο Ηλίας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό του σύστημα του και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Ο Ηλίας, είναι το δεύτερο τέκνο της οικογενείας και ήρθε στον κόσμο στις 4 Ιουλίου 2017. Όπως και η μεγαλύτερη αδελφή του η Ελένη ήταν χαριτωμένος και μέχρι και την 20ή Οκτωβρίου μεγάλωνε φυσιολογικά και χωρίς  το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Εκείνη την ημέρα ήταν αδιάθετος και οι γονείς του πήγαν για τις ενδεδειγμένες παιδιατρικές εξετάσεις χωρίς ποτέ τους να φανταστούν ότι οι ίδιοι και ο Ηλίας από εκείνη την ημέρα θα ανέβαιναν τον δικό τους Γολγοθά.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτή η τραγική και δύσκολη κατάσταση είναι ένας, να βρεθεί δότης μυελού των οστών. Η διαδικασία εύκολη και γρήγορη.

Επικοινωνείτε με το Όραμα Ελπίδας στο 210-7775615/6  ή μπαίνετε στην ιστοσελίδα τους στο: www.oramaelpidas.gr. Κάθε νομός, πόλη και  χωριό της Ελλάδας έχει κοντά του ένα κέντρο ή τμήμα νοσοκομείου που συνεργάζεται με το  Όραμα Ελπίδας.

Εάν είστε από 18-45 και υγιείς κάντε αυτό το βήμα για να  γίνετε το μέλλον κάποιου που το έχει ανάγκη. Για να χαρίσετε στον μικρό Ηλία υγεία – ένα  μέλλον γεμάτο ζωή και κατακτήσεις.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βήμα 1ο)  Κάνετε την αίτηση ηλεκτρονικά στη σελίδα τους ή τους ζητάτε στο τηλέφωνο να σας στείλουν ότι χρειάζεται για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι ένα πακέτο με 4 μεγάλες “μπατονέτες “και ένα έντυπο αίτησης.
Βήμα 2ο)  Συμπλήρωση αίτησης και χρήση των τεσσάρων μπατονετών για λήψη δείγματος σάλιου.
Βήμα 3ο)  Τοποθετείτε στο πακέτο τους Πολύ προσεκτικά τις μπατονέτες χωρίς να έρθουν σε επαφή με οτιδήποτε άλλο πέρα από τη στοματική κοιλότητα και τις στέλνετε πίσω μαζί με την αίτηση- έντυπο. Φυσικά χωρίς καμία χρέωση ή επιβάρυνση (μέσω ACS).
Βήμα 4ο)  Περιμένετε να σας καλέσουν μετά από τρείς με τέσσερεις μήνες,  εάν έχει βρεθεί κάποιος σε όλο το κόσμο με τον οποίο να είστε συμβατός.
Σχετικά με τη συνέχεια θα σας ενημερώσουν οι ίδιοι ή το συνεργαζόμενο κέντρο. Κάνοντας την αίτηση γίνεστε δότες και παραμένετε μέχρι τα 55 σας χρόνια. Η διαδικασία ανώδυνη αφού πλέον υπάρχει νέα μέθοδος να δωρίσετε μυελό των οστών μέσα από τη διάσπαση του αίματος.

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών και βοήθησε  όσους το έχουν ανάγκη

Γίνε Ήρωας του σήμερα.

Πλύτση  Άννα-Μαρίνα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot