FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου την Πέμπτη

Ημερομηνία: 16-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59654″ img_size=”full”][vc_column_text]Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το απόγευμα. Συγκεκριμένα στις 6.30 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως του δήμου, οικ. Έτους 2016 και στις 7.15 θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με σειρά θεμάτων στην ημερήσια διάταξη.

Τα σημαντικότερα από αυτά, αφορούν την έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος του δήμου και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού αλλά και των πινάκων εκτιμήσεων μεσοπρόθεσμων προβλέψεων δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2022 του δήμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει τον ορισμό νέου προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ μετά τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Βαγγόπουλου ενώ θα ληφθεί απόφαση και για την τοποθέτηση της προτομής του Γιώργη Παυλόπουλου και τη μεταφορά της προτομής του Διονυσίου Κόκκινου στον αυλειο χώρο του Θεάτρου Απόλλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot