FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Δυο προγράμματα  για αντιμετώπιση λειψυδρίας και αγροτική οδοποιία στους Δήμους

Ημερομηνία: 13-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει τους Δήμους, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης και τους Συνδέσμους Ύδρευσης – Αποχέτευσης της χώρας, με στόχο την άμεση υλοποίηση δράσεων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, είχε επικοινωνία με τους Δημάρχους της Ηλείας, ενημερώνοντάς τους να προχωρήσουν στην υποβολή προτάσεων, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2.6 «Παροχή πόσιμου νερού και διαχείριση υδάτων».

Εξάλλου, εκδόθηκε προδημοσίευση πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-73-1.2:«Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις»

Όπως ενημερώνει η κα. Αυγερινοπούλου, δικαιούχοι για την υποβολή των σχετικών προτάσεων είναι οι Δήμοι της Χώρας ενώ με τις πιστώσεις της πρόσκλησης θα χρηματοδοτηθούν έργα τα οποία αφορούν βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη ή κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, υλοποιούνται σε εκτός σχεδίου περιοχές, προβλέπουν τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση, δεν περιλαμβάνουν δαπάνες που αφορούν συνήθεις παρεμβάσεις συντήρησης, κλπ.

Ως ελάχιστος προϋπολογισμός των υποβαλλόμενων προτάσεων ορίζεται το ποσό των 150.000,00 € ενώ ως μέγιστος προϋπολογισμός των υποβαλλόμενων προτάσεων ορίζεται το ποσό των 500.000,00 €.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot