FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία για το Seatrac στις Πλάκες σήμερα στο Διοικητήριο από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3490″ img_size=”full”][vc_column_text]Την έντονη αντίδραση των ατόμων με αναπηρία, έχουν προκαλέσει οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που σημειώνονται στην εγκατάσταση του Seatrac στις «Πλάκες» Κατακόλου, η απουσία του οποίου, τους αποκλείει την πρόσβαση στη θάλασσα και το κολύμπι. Σήμερα μάλιστα, το Σωματείο Παραπληγικών- Κινητικά Αναπήρων της Π.Ε. Ηλείας, πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο, στις 11 το πρωί και καλεί όλο τον κόσμο να τους συμπαρασταθούν.

Η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:

«Καλούνται τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας να παρευρεθούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ. στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Νομαρχία) επί της οδού Μανωλοπούλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα στο θέμα που αφορά την τοποθέτηση του seatrac στην περιοχή Πλάκες Κατακόλου, που για μια ακόμα φορά ο γραφειοκρατικός μηχανισμός, καθοδηγούμενος από ανθρώπους που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο και την εργασία τους, κρατάει εντός των οικιών τους τα ΑμεΑ και αποκλεισμένα για άλλη μια φορά από τις πανέμορφες παραλίες του Νομού μας.

Σε αυτό το δίκαιο αίτημά μας, καλούμε τους κοινωνικούς φορείς και τους φίλους του Σωματείου να συμπαρασταθούν στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί. Καλούμε επίσης την πολιτική ηγεσία πρώτου και δεύτερου βαθμού, να πάρουν θέση προκειμένου επιτέλους να πέσουν τα προσωπεία αυτών που ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot