FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία ένστολων της Ηλείας στην Αθήνα

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Δεκάδες εκπρόσωποι των Ηλείων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα προς τη Βουλή. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, τόνισε πως «είναι κατάφορη αδικία, ο διαχωρισμός που γίνεται μέσα στο σώμα, με το να δίνονται σε όσους έχουν το βαθμό του Ταξίαρχου και άνω, αυξήσεις και οι υπόλοιποι αστυνομικοί να υπόκεινται σε μειώσεις στις αμοιβές τους.

Αυτό καταδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται από την Κυβέρνηση να υπάρξει στενή σχέση με τη φυσική ηγεσία, για τον έλεγχο της Αστυνομίας.Είναι κάτι που προκαλεί ταραχή στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. και πλέον το προσωπικό δεν είναι απερίσπαστο στην καθημερινή αποστολή του, που είναι η πρόληψη και η καταστολή του εγκλήματος» ανέφερε ο κ. Παναγούλης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1495177210321-fce47b6b-4631-7″ include=”27183,27182,27181″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot