FOLLOW US: facebook twitter

Διακοσμήστε όμορφα το γιορτινό τραπέζι και το χώρο σας

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dipno-xristougenniatiki

Deco Χριστούγεννα

Η εορταστική διακόσμηση σπιτιού για τα Χριστούγεννα, είναι συνήθως οικογενειακή υπόθεση, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Ποιες είναι όμως οι δικές μας προτάσεις, για να ξετρελάνεις μικρούς και μεγάλους;

Από μικρή θυμάμαι όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά και θέλαμε να βοηθήσουμε στον στολισμό του δέντρου, αλλά και όλου του σπιτιού.

Το καλύτερο από όλα όμως ήταν τα γλυκά που φτιάχναμε για τις γιορτινές ημέρες ή ακόμη και για το ρεβεγιόν.

Υπέροχες αναμνήσεις που λίγο, πολύ όλες μας έχουμε περάσει.

trapezi-oikogeneia

Επειδή ίσως να είσαι μόνη και να χρειάζεσαι μερικές όμορφες ιδέες για το σπίτι, ώστε να ξεχωρίζει στις φετινές γιορτές φροντίσαμε εμείς για σένα.

Μπορείς να βρεις υπέροχες προτάσεις για τον στολισμό του εορταστικού τραπεζιού, αλλά και των πιάτων, καθώς επίσης και για το καθιστικό που ντύνεται γιορτινά, γιατί οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Με όπλο τη φαντασία, μπορούμε να κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας αλλά και τους καλεσμένους σας.

Τον πρώτο λόγο, έχει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Διακοσμήστε το όμορφα και φροντίστε το σερβίτσιο με ένα ωραίο δέσιμο στην πετσέτα

dinner-deco

Διακόσμηση πιάτου, όμορφες ιδέες για το ρεβεγιόν και ειδικά για τους μικρούς μας φίλους σε ότι αφορά τα εδέσματα που θα σερβίρετε. Πως να κάνεις ένα παιδί να φάει τη σαλάτα του; Μα και βέβαια με έναν όμορφο χριστουγεννιάτικο στολισμό

diakosmitika-ediva-gr_1

Η σαλάτα σας όμορφα διακοσμημένη με λαχανικά εποχής. Δύο τύποι… Χριστουγεννάτικης σαλάτας

xristougenniatiko-piato

Mαζί με την σαλάτα όμως, πηγαίνουν και τα τυροκομικά, γι’ αυτό και πάλι προτείνουμε το σχήμα ενός Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

trapezi-keria

Μια έξυπνη ιδέα για να διακοσμήσεις το… ψωμί σου και να μην το τοποθετήσεις απλά στο πανέρι! Φτιάξε έναν… ψωμένιο Άγιο Βασίλη!

Θέλεις να σερβίρεις και φρούτο μετά το φαγητό; Δοκίμασε αυτές τις υπέροχες φράουλες τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με όποια σοκολάτα προτιμάς εσύ.

Εδώ βλέπουμε τη διαδικασία για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα ένα όμορφο τσουρέκι με πραλίνα, σε σχήμα δέντρου.

xristougenniatikos-stolismos1

Τέλος δεν θα μπορούσα να παραβλέψω την διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού και του χώρου σου.

vazakia-me-dantela

 

Τα κεράκια, αλλά και τα βαζάκια είναι απολύτως απαραίτητα για τον στολισμό του τραπεζιού, καθώς δίνουν μια πιο γιορτινή νότα στην ατμόσφαιρα, ειδικά υπό τους ήχους των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

xristougenniatika-kerakia

Σε συνδυασμό όμως με τα κεράκια και τα φαναράκια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα διακοσμητικά, από κορμό ξύλου ή και κουκουνάρια και βελανίδια.

vazaki-keri

Αν θέλεις να κλέψεις την παράσταση με τον φωτισμό επάνω από το τραπέζι σου, μπορείς να κρεμάσεις μερικά κλαδιά, στις άκρες των οποίων θα έχεις περάσει λαμπάκια.

diakosmisi-trapeziou

Με ιδέες από το Eviva.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot