FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-ΠΑΟ Βάρδας 3-2: Με το ζόρι να ηττηθεί!

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ντόμας πέτυχε και τα δύο γκολ του ΠΑΟΒ χτες στα Βραχνέικα.

Η αποστολή του ΠΑΟΒ δέχτηκε επίθεση κατά την άφιξή της στα Βραχνέικα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να μείνει για 5ο σερί ματς αήττητος καθώς ηττήθηκε χθες στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα με 3-2, σε κλίμα ζούγκλας, τόσο κατά την άφιξη της αποστολής στα Βραχνέικα όσο και κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ, η αποστολή δέχτηκε επίθεση από 20 άτομα όταν έφτασε στα Βραχνέικα και μάλιστα δέχτηκαν χτυπήματα τέσσερις παίκτες, οι Δ. Νικολόπουλος, Καρούτης, Σώκαλης και Κωνσταντινόπουλος. Τσαμπουκά όμως είχαμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με παράγοντα του Διαγόρα να πιάνει από το λαιμό τον Χούσα στις καθυστερήσεις, σύμφωνα με τον ΠΑΟΒ!  Με αυτή την ήττα, οι «πράσινοι» είναι πλέον 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχουν Λεωνίδιο εκτός και Αχαϊκή εντός, οπότε δεν αναμένεται να κινδυνέψουν.

Ο Διαγόρας άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 5ο λεπτό ο Γεωργαντόπουλος ανατράπηκε από τον Χούσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο ίδιος παίκτης ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών (1-0). Ο ΠΑΟΒ δεν απογοητεύτηκε και στο 15΄ έφτασε στην ισοφάριση με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντόμα, μετά από λάθος της άμυνας του Διαγόρα (1-1). Και στο επόμενο λεπτό ο Αχαιός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΒ έκανε το 1-2 μετά από ωραία συνδυασμό των παικτών της ηλειακής ομάδας και αφού βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Άρη Θωμά. Στο 29΄ ο Μιχαηλίδης σούταρε από δεξιά αλλά ο Καπούταγλης απέκρουσε σε κόρνερ.

Ανατροπή με κεφαλιές

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Διαγόρας ισοφάρισε. Ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίπι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2. Από κει και πέρα, ο Διαγόρας πίεσε για το νικητήριο γκολ και στο 54΄ είχε κεφαλιά του Χριστόπουλου, ύστερα από σέντρα του Λαμπρόπουλου, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ώσπου στο 63΄ η αχαϊκή ομάδα έφτασε στην ανατροπή. Ο Μιχαηλίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κωστής με κεφαλιά έγραψε το 3-2. Στο 85′ και ενώ ήταν πεσμένοι στο έδαφος Δημητρίου και Τριανταφυλλόπουλος,  ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε πάνω στον Καπούταγλη. Η φάση αυτή έφερε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων καθώς δεν τηρήθηκε το fair-play από πλευράς Διαγόρα.

Με το διαιτητή να δείχνει 10 λεπτά καθυστερήσεις, στο 94΄ σε άλλη μια στιγμή έντασης,  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χούσα, αλλά και ο τεχνικός του Διαγόρα Ανδρέας Ζήκος, μαζί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων της αχαϊκής ομάδας αλλά  και τους τραυματιοφορείς, που και αυτοί ήταν εριστικοί απέναντι στους παίκτες και τους παράγοντες της ηλειακής ομάδας, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ.

Στο 99΄ ο Καπούταγλης είπε «όχι» σε σουτ του Κωστή και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και  ο Ντόμας.

Διαγόρας: Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος (46′ Χριστόπουλος), Κυριαζόπουλος, Ν. Τρίγκας, Μιχαηλίδης (69′ Τριανταφυλλόπουλος -Καλλιτσουνάκης), Παπαδόπουλος, Λίπι, Γεωργαντόπουλος, Κωστής (100΄ Μάζης).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Θ. Νικολόπουλος (72΄ Καρούτης), Γ. Πολίτης, Ντόμας, Γούρμος (67′ λ.τρ. Σιδέρης-72΄λ.τρ. Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot